- Makaleler
- 13
dualsenseX ilk defa duyuyorum. iki joyistick aynı anda bağlanabiliyor mu?@Nobilium DualsenseX uygulaması var. Üstüne firmware bile veriliyor. Xbox deforme olacağından söyledim. Xbox One neslinin başında çıkan gamepadler hariç son çıkanlar hızlı bozuluyor. Çok fazla yorum var. İdare edecekse alın ama bence buraya açılmış Xbox 9. nesil vs DualsenseX konularına bakın.
açıkçası adaptive trigger falan pek anlamıyorum, normal kullansam yetiyorBu arada şunu da hatırlatayım Xbox garantisi harika işliyor. Xbox Elite series 2 düşürdüm faturası mevcut değildi ama Microsoft mailime eklemiştim cihazı oradan kayıt oluşturdum UPS Kargo aldı değişim oldu geldi. DualSense içinde DSX satın aldım sorun çıkardığı zaman DSX üzerinden oynuyorum. His olarak soruyorsan DualSense başka boyutta ki özellikle adaptive triggers ve haptic feedback olayları bambaşka mesela TLOU kablo ile oynarken demek istediğimi anlarsın.
bu dediğin şeyi biraz detaylı anlatır mısın? steamde tüm oyunlarda xbox düzeni var kurtulamıyorum, sadese spiderman oyununda dualsense düzeni var. Steam girdisi ayarlarını çok karıştırmıştım ama düzelmeyince saldım.Dualsense'in özel özelliklerine ihtiyacın yoksa değişebilirsin. Kafan hiç ağrımaz.
Oyunların çoğunda Xbox düzenini görme sebebin kontrolcü ayarlarındaki Steam girdisini açık bırakman. Steam otomatik olarak uyumlu olması için o şekilde ayarlıyor. Mesela geçen Sifu'yu açmıştım. Oyuna Xbox tuş düzeniyle başladım. Daha sonra ayarlardan Steam girdisini kapatınca PS tuş düzeni geldi. Oynayacağın oyunlarda dene bunu.
DSX'i ben de çok duyduğum için kolu almadan o uygulamayı aldım. Ama Steam'de oynayacaksan çok bir işin olmuyor bu uygulamayla. Uyumluluk sorununu Steam kendisi çözüyor. Adaptive trigger gibi özellikleri desteklemeyen bazı oyunlara (Cyberpunk 2077 gibi) bu uygulama ile o özellikleri ekleyebiliyorsun. O işime yaradı sadece DSX.
Baldur's Gate 3 üzerinden göstereyim. Oyunun DualSense desteği var. Ayarlardan da Steam girdisi açık.bu dediğin şeyi biraz detaylı anlatır mısın? steamde tüm oyunlarda xbox düzeni var kurtulamıyorum, sadese spiderman oyununda dualsense düzeni var. Steam girdisi ayarlarını çok karıştırmıştım ama düzelmeyince saldım.
Tek kol kullandığım için bilmiyorum.ve iki aleti bilgisayara bağlamak da benim için önemli ama bilgisayara kablosuz aynı anda tek alet bağlanabiliyor(bi süres sonra ikinci bağladığım kapanıyor kendi kendine), bunun bi çözümü yok mu?
Hovam bu dediğin sadece dualsense destekli oyunlarsa gene dedigim yere çıkıyor. Ben en basitinden fifa23te xbox duzeninden kurtulamiyorum, ayni sekilde batman oyunlarında ama bu dediginize tekrar bakayimBaldur's Gate 3 üzerinden göstereyim. Oyunun DualSense desteği var. Ayarlardan da Steam girdisi açık.
Bu şekilde Xbox düzeni var.
Şimdi ayarlardan Steam girdisini devre dışı bırak diyorum ve tuş düzeni olması gerektiği gibi oluyor.
Destekli oyunlara aşağıdaki siteden bakabilirsin.
Tek kol kullandığım için bilmiyorum.
Bahsettiğin oyunlarda destek yok. Destekli oyunlarda sorun yaşıyorsan hâlâ nasıl çözülür bilmiyorum.Hovam bu dediğin sadece dualsense destekli oyunlarsa gene dedigim yere çıkıyor. Ben en basitinden fifa23te xbox duzeninden kurtulamiyorum, ayni sekilde batman oyunlarında ama bu dediginize tekrar bakayim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.