DualShock 3 kapanmıyor

Makaleler
1
Yer
Super Mario World
Merhaba, yakın zamanda PlayStation 3 aldım tek kol ile beraber. Kolu bir türlü kapatamadım. 4 ışık da sürekli yanıp sönüyor. Arkadaki deliğe kürdan soktuğumda ışıklar anlık olarak sönüyor, daha sonra tekrar bütün ışıklar yanıp sönmeye başlıyor. Cihaz açık iken kol kablosuz bir şekilde sorunsuz çalışıyor, fakat cihazı kapattığımda, bir süre sonra tekrar açılıyor (koldan konsolu başlatma gibi bir fonksiyon varsa, koldandır diye düşündüm). İnternette arattığımda da, herhangi bir çözüm bulamadım.

Bu kolu kapatmanın bir yolu yok mu? Böyle hem şarjı bitecek kullanmadığım zamanlarda, hem de cihaz sanırım bunun yüzünden kendi kendine açılıyor.

Tuşu takılı kalmış olabilir mi ? Birde arkadaki delik derken nereden bahsettiniz bende kullanıyorum ama delik derken nereden bahsettiniz anlayamadım.

.
Merhaba, yakın zamanda PlayStation 3 aldım tek kol ile beraber. Kolu bir türlü kapatamadım. 4 ışık da sürekli yanıp sönüyor. Arkadaki deliğe kürdan soktuğumda ışıklar anlık olarak sönüyor, daha sonra tekrar bütün ışıklar yanıp sönmeye başlıyor. Cihaz açık iken kol kablosuz bir şekilde sorunsuz çalışıyor, fakat cihazı kapattığımda, bir süre sonra tekrar açılıyor (koldan konsolu başlatma gibi bir fonksiyon varsa, koldandır diye düşündüm). İnternette arattığımda da, herhangi bir çözüm bulamadım.

Bu kolu kapatmanın bir yolu yok mu? Böyle hem şarjı bitecek kullanmadığım zamanlarda, hem de cihaz sanırım bunun yüzünden kendi kendine açılıyor.
Tavsiyem kolu tarmircite göster yada yenisini al

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211225_223330_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211225_223330_com.android.chrome.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 145
Orijinal ile ne farkı olur bilmiyorum ama orijinal kol bozulmuştu ben şuan yan sanayi kullanıyorum markası bile yazmıyor birde 100tl para vermiştim :D .

Orijinal kola göre sizi rahatsız eden bir durum var mı? Olmadı ben de bir tane sipariş vereyim internetten. Çünkü PS tuşu çalışmıyor hiçbir şekilde. PS tuşu çalışmadığı için oyunlardan çıkamıyorum. Bu arada ilk defa kullanıyorum bu cihazı, oyunlardan PS tuşu ile çıkılıyor değil mi?

Orijinal kola göre sizi rahatsız eden bir durum var mı? Olmadı ben de bir tane sipariş vereyim internetten. Çünkü PS tuşu çalışmıyor hiçbir şekilde. PS tuşu çalışmadığı için oyunlardan çıkamıyorum. Bu arada ilk defa kullanıyorum bu cihazı, oyunlardan PS tuşu ile çıkılıyor değil mi?
Evet ps tuşuna basıyorsunuz oyundan çık yazıyor ona basıyorsunuz bildiğim kadarıyla başka şekilde çıkılmıyor direk ps yi kapatmanız lazım oda zararlı sayılır. Yan sanayi olarak tek marka fark ediyor kol aynı kol bu arada iyi bir kol alın ben kötü almıştım 2-3 kere değişmeme rağmen hep bozuk kol geliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı