DualShock 3 PC'de nasıl kullanılır?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Kendime DualShock 3 kolu alacağım. Aklımda sorular var. Kolu Bluetooth dongle ile bağlayacağım ve kol Xbox 360 olarak gözükecek. Bu işlemleri yaptıktan sonra kolu nasıl şarj edeceğim? Kolu açıp kapatmam gerekirken ne yapmalıyım? Daha önce bu işlemleri yapan varsa lütfen cevaplayabilir mi? Daha önce hiç PlayStation'ım olmadı, bir tecrübem yok bu yüzden bu konuyu açıp sormak istedim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

ilk olarak dualshock 3 un bluetooth u yok zor bir yontemle baglayabilirsiniz kablolu icin driver yukleyerek kullanabilirsiniz destekli oyunlarda olur

Kendime DualShock 3 kolu alacağım. Aklımda sorular var. Kolu Bluetooth dongle ile bağlayacağım ve kol Xbox 360 olarak gözükecek. Bu işlemleri yaptıktan sonra kolu nasıl şarj edeceğim? Kolu açıp kapatmam gerekirken ne yapmalıyım? Daha önce bu işlemleri yapan varsa lütfen cevaplayabilir mi? Daha önce hiç PlayStation'ım olmadı, bir tecrübem yok bu yüzden bu konuyu açıp sormak istedim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
bunla bitmiyor islemler arastırırsanız iyi olur

ilk olarak dualshock 3 un bluetooth u yok zor bir yontemle baglayabilirsiniz kablolu icin driver yukleyerek kullanabilirsiniz destekli oyunlarda olur
Bluetooth dongle ile Scptool kit ile driverlar yapılabiliyor. Fakat oyunların hepsi xbox 360 desteklediği için Ps3 kolunu xbox olarak göstereceğim. Haliyle tuşların fonksiyonları değişecek. Ben bluetooth dongle bağlayacağıma ama ps3 kolunu nasıl şarj edeceğim ve kolu nasıl açıp kapayacağım bilmiyorum videolara da yok
Kabloyla bağlayarak.

Evet.

Sanırım kendi kapanıyor ama Home + bir tuşla kapatıyordum ben galiba.
Ps3 kolu çakma olacak maalesef. Satılırken bile şarj kablosu yok. Alacağım kablo ile bilgisayar kasasında şarj etmekte sıkıntı çekmem değil mi?
bunla bitmiyor islemler arastırırsanız iyi olur
Ben bakındım fakat fazla bir şey yok. Scptoolkit ile driverları yüklüyoruz, istersek usb bluetooth adaptörü ile kablosuz yapabiliyoruz ve son olarak xbox 360 kolu gibi gösterebiliyoruz. Burada baktığım rehber de ve izlediğim videolar da sadece bu bahsettiğim işlemler yapılıyor
Kabloyla bağlayarak.

Evet.

Sanırım kendi kapanıyor ama Home + bir tuşla kapatıyordum ben galiba.
Ps logosunu kullanamıyor muyuz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı