Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #1 Merhaba, DualShock 3'üm var ve PC'imde onunla oynamak istiyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba, DualShock 3'üm var ve PC'imde onunla oynamak istiyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm Mirza Kaplan 18 Ağustos 2023 Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907747 Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Tak çıkar yaptım değişmedi. Yaptım şimdi connected dedi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken.
Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907747 Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Tak çıkar yaptım değişmedi. Yaptım şimdi connected dedi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #21 Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907490 Bu geldi. Genişletmek için tıkla... İnstall DualShock 4 driver yazan yerdeki kutucuğu kaldır ve sağ taraftaki install tuşuna bas. EchoByte dedi: YouTube'a bakıp video izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben varken pek sanmıyorum. Artı -1 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907490 Bu geldi. Genişletmek için tıkla... İnstall DualShock 4 driver yazan yerdeki kutucuğu kaldır ve sağ taraftaki install tuşuna bas. EchoByte dedi: YouTube'a bakıp video izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben varken pek sanmıyorum.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #22 Mirza Kaplan dedi: İnstall DualShock 4 driver yazan yerdeki kutucuğu kaldır ve sağ taraftaki install tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Windows bu aygıtı yüklemek iste misin dedi evet dedim. Şimdi geri geldi ekran. Şu şekilde: Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: İnstall DualShock 4 driver yazan yerdeki kutucuğu kaldır ve sağ taraftaki install tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Windows bu aygıtı yüklemek iste misin dedi evet dedim. Şimdi geri geldi ekran. Şu şekilde:
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #23 Erkan Skywalker dedi: Yaptım. Windows bu aygıtı yüklemek iste misin dedi evet dedim. Şimdi geri geldi ekran. Şu şekilde: Eki Görüntüle 1907492 Genişletmek için tıkla... Yükleme tamamlandı tarzı bir uyarı verdi mi veya sağ taraftan gelen bildirim kutucukları bitti mi? Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Yaptım. Windows bu aygıtı yüklemek iste misin dedi evet dedim. Şimdi geri geldi ekran. Şu şekilde: Eki Görüntüle 1907492 Genişletmek için tıkla... Yükleme tamamlandı tarzı bir uyarı verdi mi veya sağ taraftan gelen bildirim kutucukları bitti mi?
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #24 Mirza Kaplan dedi: Yükleme tamamlandı tarzı bir uyarı verdi mi veya sağ taraftan gelen bildirim kutucukları bitti mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu şekil. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Yükleme tamamlandı tarzı bir uyarı verdi mi veya sağ taraftan gelen bildirim kutucukları bitti mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu şekil.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #25 Erkan Skywalker dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Şimdi ScpToolkit monitor uygulamasını aç. Erkan Skywalker dedi: Evet. Eki Görüntüle 1907494 Bu şekil. Genişletmek için tıkla... Kontrolcünü USB ile bağlamadın mı? Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Şimdi ScpToolkit monitor uygulamasını aç. Erkan Skywalker dedi: Evet. Eki Görüntüle 1907494 Bu şekil. Genişletmek için tıkla... Kontrolcünü USB ile bağlamadın mı?
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #26 Mirza Kaplan dedi: Şimdi ScpToolkit monitor uygulamasını aç. Genişletmek için tıkla... Bu açıldı. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #27 Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907495 Bu açıldı. Genişletmek için tıkla... DualShock 3 kontrolcün yazılımı kurarken takılı mıydı? Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907495 Bu açıldı. Genişletmek için tıkla... DualShock 3 kontrolcün yazılımı kurarken takılı mıydı?
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #28 Mirza Kaplan dedi: Kontrolcünü USB ile bağlamadın mı? Genişletmek için tıkla... Yok pardon bağliyim şimdi. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Kontrolcünü USB ile bağlamadın mı? Genişletmek için tıkla... Yok pardon bağliyim şimdi.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #29 Erkan Skywalker dedi: Yok pardon bağliyim şimdi. Genişletmek için tıkla... E hocam böyle olmaz ki ama? ScpToolkit driver programını tekrar aç. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Yok pardon bağliyim şimdi. Genişletmek için tıkla... E hocam böyle olmaz ki ama? ScpToolkit driver programını tekrar aç.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #30 Mirza Kaplan dedi: E hocam böyle olmaz ki ama? ScpToolkit driver programını tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Açtım. Şimdi bağladım Dualshock 3'ü. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: E hocam böyle olmaz ki ama? ScpToolkit driver programını tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Açtım. Şimdi bağladım Dualshock 3'ü.