Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #1 Merhaba, DualShock 3'üm var ve PC'imde onunla oynamak istiyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba, DualShock 3'üm var ve PC'imde onunla oynamak istiyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm Mirza Kaplan 18 Ağustos 2023 Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907747 Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Tak çıkar yaptım değişmedi. Yaptım şimdi connected dedi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken.
Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907747 Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Tak çıkar yaptım değişmedi. Yaptım şimdi connected dedi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #31 Erkan Skywalker dedi: Açtım. Şimdi bağladım DualShock 3'ü. Genişletmek için tıkla... ScpToolkit driver uygulamasına gelir misin? Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Açtım. Şimdi bağladım DualShock 3'ü. Genişletmek için tıkla... ScpToolkit driver uygulamasına gelir misin?
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #32 Mirza Kaplan dedi: ScpToolkit driver uygulamasına gelir misin? Genişletmek için tıkla... Geldim. Bu arada Dualshock ışığının nasıl yanması lazım. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: ScpToolkit driver uygulamasına gelir misin? Genişletmek için tıkla... Geldim. Bu arada Dualshock ışığının nasıl yanması lazım.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #33 Erkan Skywalker dedi: Geldim. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüyü sisteme bağlayıp uygulama üzerinden uninstall yap ve işlem bitince önceden yaptığımız gibi install işlemini yap. Erkan Skywalker dedi: Geldim. Bu arada DualShock ışığının nasıl yanması lazım. Genişletmek için tıkla... Bütün ışıkların yanıp sönmesi gerekiyor. Her şey bittiğinde tek bir tane ışık yanacak. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Geldim. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüyü sisteme bağlayıp uygulama üzerinden uninstall yap ve işlem bitince önceden yaptığımız gibi install işlemini yap. Erkan Skywalker dedi: Geldim. Bu arada DualShock ışığının nasıl yanması lazım. Genişletmek için tıkla... Bütün ışıkların yanıp sönmesi gerekiyor. Her şey bittiğinde tek bir tane ışık yanacak.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #34 Mirza Kaplan dedi: Bütün ışıkların yanıp sönmesi gerekiyor. Her şey bittiğinde tek bir tane ışık yanacak. Genişletmek için tıkla... Evet tamam öyle yanıyor. Mirza Kaplan dedi: Kontrolcüyü sisteme bağlayıp uygulama üzerinden uninstall yap ve işlem bitince önceden yaptığımız gibi install işlemini yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım her şey successfull dedi. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Bütün ışıkların yanıp sönmesi gerekiyor. Her şey bittiğinde tek bir tane ışık yanacak. Genişletmek için tıkla... Evet tamam öyle yanıyor. Mirza Kaplan dedi: Kontrolcüyü sisteme bağlayıp uygulama üzerinden uninstall yap ve işlem bitince önceden yaptığımız gibi install işlemini yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım her şey successfull dedi.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #35 Erkan Skywalker dedi: Evet tamam öyle yanıyor. Yaptım her şey successfull dedi. Genişletmek için tıkla... Dediğim tüm işlemler bittiyse ScpToolkit monitör uygulamasını açar mısın? Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Evet tamam öyle yanıyor. Yaptım her şey successfull dedi. Genişletmek için tıkla... Dediğim tüm işlemler bittiyse ScpToolkit monitör uygulamasını açar mısın?
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #36 Mirza Kaplan dedi: Dediğim tüm işlemler bittiyse ScpToolkit monitör uygulamasını açar mısın? Genişletmek için tıkla... Açtım. Bu çıktı. Mirza Kaplan dedi: Dediğim tüm işlemler bittiyse ScpToolkit monitör uygulamasını açar mısın? Genişletmek için tıkla... Açtıktan sonra ne yapmam gerekiyor? Son düzenleme: 18 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Dediğim tüm işlemler bittiyse ScpToolkit monitör uygulamasını açar mısın? Genişletmek için tıkla... Açtım. Bu çıktı. Mirza Kaplan dedi: Dediğim tüm işlemler bittiyse ScpToolkit monitör uygulamasını açar mısın? Genişletmek için tıkla... Açtıktan sonra ne yapmam gerekiyor?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #37 Erkan Skywalker dedi: Açtım. Eki Görüntüle 1907726 Bu çıktı. Açtıktan sonra ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kontrolcüyü tak çıkar yapmayı dener misin? Connected demesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Açtım. Eki Görüntüle 1907726 Bu çıktı. Açtıktan sonra ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kontrolcüyü tak çıkar yapmayı dener misin? Connected demesi gerekiyor.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #38 Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Mirza Kaplan dedi: Kontrolcüyü tak çıkar yapmayı dener misin? Connected demesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar yaptım değişmedi. Mirza Kaplan dedi: Kontrolcüyü tak çıkar yapmayı dener misin? Connected demesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi connected dedi. Son düzenleme: 18 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Mirza Kaplan dedi: Kontrolcüyü tak çıkar yapmayı dener misin? Connected demesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar yaptım değişmedi. Mirza Kaplan dedi: Kontrolcüyü tak çıkar yapmayı dener misin? Connected demesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi connected dedi.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #39 Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907747 Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Tak çıkar yaptım değişmedi. Yaptım şimdi connected dedi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken. Artı 0 Eksi Çözüm
Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907747 Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Tak çıkar yaptım değişmedi. Yaptım şimdi connected dedi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #40 Mirza Kaplan dedi: Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun oldu. Peki Bluetooth ile bağlayabilir miyim kolu? Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun oldu. Peki Bluetooth ile bağlayabilir miyim kolu?