Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #1 Merhaba, DualShock 3'üm var ve PC'imde onunla oynamak istiyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba, DualShock 3'üm var ve PC'imde onunla oynamak istiyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm Mirza Kaplan 18 Ağustos 2023 Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907747 Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Tak çıkar yaptım değişmedi. Yaptım şimdi connected dedi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken.
Erkan Skywalker dedi: Eki Görüntüle 1907747 Driver'ı yüklediğimde böyle demesi gerekiyor değil mi? Tak çıkar yaptım değişmedi. Yaptım şimdi connected dedi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyuna girmeyi dene bakalım şimdi monitör uygulaması açıkken.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #41 Erkan Skywalker dedi: Çok sağ olun oldu. Peki Bluetooth ile bağlayabilir miyim kolu? Genişletmek için tıkla... Bir deneyin ama pek stabil değil. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Çok sağ olun oldu. Peki Bluetooth ile bağlayabilir miyim kolu? Genişletmek için tıkla... Bir deneyin ama pek stabil değil.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 18 Ağustos 2023 #42 Mirza Kaplan dedi: Bir deneyin ama pek stabil değil. Genişletmek için tıkla... Driver'ı kurduğumda PC'deki Bluetooth özelliği gidiyor silince geri geliyor nasıl yapacam ki? Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Bir deneyin ama pek stabil değil. Genişletmek için tıkla... Driver'ı kurduğumda PC'deki Bluetooth özelliği gidiyor silince geri geliyor nasıl yapacam ki?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Ağustos 2023 #43 Erkan Skywalker dedi: Driver'ı kurduğumda PC'deki Bluetooth özelliği gidiyor silince geri geliyor nasıl yapacağım ki? Genişletmek için tıkla... Onu tam net hatırlamıyorum, yanlış bilgi vermek istemem. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Driver'ı kurduğumda PC'deki Bluetooth özelliği gidiyor silince geri geliyor nasıl yapacağım ki? Genişletmek için tıkla... Onu tam net hatırlamıyorum, yanlış bilgi vermek istemem.