Dualshock 3 Windows 10'da kablosuz nasıl çalıştırılır?

Dafirenze

Hectopat
Bluetooth adaptörü vasıtasıyla Win 10 işletim sistemine Dualshock 3'u nasıl bağlayabilirim? ScpToolkit programını defalarca denedim ama kablolu bağlantı dışında olmuyor. Kablosuz bağlantı için ne yapabilirim?

Bluetooth adaptörü vasıtasıyla Win 10 işletim sistemine Dualshock 3'u nasıl bağlayabilirim? Scptoolkit programını defalarca denedim ama kablolu bağlantı dışında olmuyor. Kablosuz bağlantı için ne yapabilirim?

Scptoolkit ile ben kullanıyorum ayarları nasıl yaptınız gösterir misiniz? Cihazınızda Bluetooth (driverleri) var mı?
Edit:(Yeni scptoolkit mi?)

Scptoolkit ile ben kullanıyorum ayarları nasıl yaptınız gösterir misiniz? Cihazınızda Bluetooth (Driver'leri) var mı?
Edit:(Yeni scptoolkit mi?)

Gördüğün gibi sadece bu ikisini yüklüyorum. Videoda gösterilen gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki yapılanların hepsini yaptım. Kablolu kullanabiliyorum ama ilginçtir kablosuz kullanamıyorum.

Tüm cihazlar BT'de dahil güncelledim.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-07-31 192918.png
    Ek Açıklama 2020-07-31 192918.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 267
Gördüğün gibi sadece bu ikisini yüklüyorum. Videoda gösterilen gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki yapılanların hepsini yaptım. Kablolu kullanabiliyorum ama ilginçtir kablosuz kullanamıyorum.

Tüm cihazlar Bt'de dahil güncelledim.

Bluetooth desteklemiyor o zaman :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı