Çözüldü DualShock 4 bilgisayara bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shanks0

Megapat
Daha fazla  
Merhaba DualShock 4Ü Bluetooth ile bilgisayara bağlayamıyorum. Bağlandı diyor birkaç saniye beyaz ışık yanıyor geri sönüyor. DS4Windows ile de denedim orada da gözükmüyor. Telefonda deniyorum, gayet rahat bağlanıyor ve stabil çalışıyor. Bayağı araştırdım ama bir türlü çözümünü bulamadım.

Çözüm
Bı tane Uygun kablo al dene.
Bilgisayarı Windows 11'e güncelleyip bir de öyle deneyeyim dedim oldu.

Not: Bağladıktan sonra bazı karışıklıklar olursa bunun sebeplerinden biri steam olabilir. Steamden kontrolcü ayarlarını devre dışı bırakıp steami kapatın düzelebilir.
Merhaba DualShock 4Ü Bluetooth ile bilgisayara bağlayamıyorum. Bağlandı diyor birkaç saniye beyaz ışık yanıyor geri sönüyor. DS4Windows ile de denedim orada da gözükmüyor. Telefonda deniyorum, gayet rahat bağlanıyor ve stabil çalışıyor. Bayağı araştırdım ama bir türlü çözümünü bulamadım.

Hocam sorun PC'de olabilitr.

Bı tane Uygun kablo al dene.
Bilgisayarı Windows 11'e güncelleyip bir de öyle deneyeyim dedim oldu.

Not: Bağladıktan sonra bazı karışıklıklar olursa bunun sebeplerinden biri steam olabilir. Steamden kontrolcü ayarlarını devre dışı bırakıp steami kapatın düzelebilir.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı