Çözüldü DualShock 4 Bluetooth adaptöründe kod 10 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sam Bridges

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
DualShock 4'ü DS4Windows ile kullanamıyorum. Bu hatayı alıyorum. Daha önceden BT sürücüsünü silip bilgisayarı yeniden başlattım, yeniden otomatik olarak yükledi Windows ancak halen sorunu çözemedim. Harici bir BT adaptörü ile kullanıyorum.

Wireless Controller Özellikleri 16.09.2021 21_20_07.png

Ne tür bir adaptör? Modeli nedir?

Sitesinde sürücüsü var fakat Windows XP ve 7 için diyor. Windows 10 için ise tak ve çalıştır olarak belirtilmiş. Farklı bir USB port ile de deneyebilirsiniz. Buradan da sitesine ulaşabilirsiniz. İsterseniz sürücüyü de yükleyip deneyebilirsiniz.

Sitesinde sürücüsü var fakat Windows XP ve 7 için diyor. Windows 10 için ise tak ve çalıştır olarak belirtilmiş. Farklı bir USB port ile de deneyebilirsiniz. Buradan da sitesine ulaşabilirsiniz. İsterseniz sürücüyü de yükleyip deneyebilirsiniz.

Bu hatayı da alıyorum. Zaten sürücüyü güncellemeye çalıştığımda en güncel sürücülerin yüklü olduğunu görüyorum. (Resim en altta)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video da buldum, şu anda izliyorum; çözersem yazarım tekrar.

Dosya Ekleri

• Ayarlar 16.09.2021 21_54_35.png
    Ayarlar 16.09.2021 21_54_35.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 89
Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız. Videonun sahibi güvenilir. Bir zamanlar Microsoft`ta gönüllü moderatör olarak görmüştüm. Orada da paylaşımları var.

Çözebildim hocam. DS4Windows programında ilk açılışta bizi karşılayan pencereden ilk adımı uyguladım. İlginiz için de ayrıca teşekkür ederim. İyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı