Merhaba, Dualshock 4'ü PC'ye bağlıyorum fakat tam çalışmıyor. Steam geniş ekranında "Bluetooth" olarak çalışıyor fakat oyunlarda çalışmıyor. Dualshock'un ışığı yanıyor, titreşimi çalışıyor. Kablo ile PC'ye takmadığım sürece oynayamıyorum. "Bluetooth" olarak bağladığımda sadece ışığı yanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Yeni nesil PlayStation 4 kumandası DualShock 4'ü PC'nizde çalıÅtırmak ister misiniz? Playstation 4 Amerika'da satıÅa çıktı ve ülkemizde  de birkaç hafta
www.technopat.net
Ben bu başlıktaki adımları uygulayarak kullanıyorum birde böyle bakın isterseniz
Yeni nesil PlayStation 4 kumandası DualShock 4'ü PC'nizde çalıÅtırmak ister misiniz? Playstation 4 Amerika'da satıÅa çıktı ve ülkemizde  de birkaç hafta
www.technopat.net
Ben bu başlıktaki adımları uygulayarak kullanıyorum birde böyle bakın isterseniz
Kablo ile çalışıyor benim de sadece. Evet, bazı programlar ile Dualshock 4 bilgisayara bağlanılabiliyordu. Attığınız linke de bakayım. Teşekkür ederim.
Kablo ile çalışıyor benim de sadece. Evet, bazı programlar ile Dualshock 4 bilgisayara bağlanılabiliyordu. Attığınız linke de bakayım. Teşekkür ederim.
PC veya Mac cihazınızdaki uyumlu oyun ve uygulamaları Dualshock 4 kablosuz kontrol cihazınızla kontrol etmek istiyorsanız kontrol cihazınızı Bluetooth veya uyumlu bir mikro USB kablosu üzerinden birkaç adımda bağlayabilirsiniz. Dualshock 4’ü yaşamak için bir PS4’e bile ihtiyacınız yok – tek...
Bende de buna benzer bir sorun var. Her oyunda olmuyor ama mesela söyle bir örnek vereyim. DS4'ü direk açıyorum bluetooth ile bağlanıyor. Midnight Fight Express oyununu direk sorunsuz controller ile oynayabiliyorum. Ama Death Stranding oyununu bluettoth bağlantısı ile oynayamıyorum oyun cihazı görmüyor, kablo ile bağlayınca görüyor. Kablosuz oynamak için DS4 Windows açmak lazım, onu da yapınca simgeler Xbox controller simgesi oluyor ve bu sinir bozucu ki Death Stranding Playstation oyunu senin tamamen desteklemen lazım çok saçma.