Dualshock 4 çalışmıyor

Ergosphere

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2019
Mesajlar
790
Merhaba, Dualshock 4'ü PC'ye bağlıyorum fakat tam çalışmıyor. Steam geniş ekranında "Bluetooth" olarak çalışıyor fakat oyunlarda çalışmıyor. Dualshock'un ışığı yanıyor, titreşimi çalışıyor. Kablo ile PC'ye takmadığım sürece oynayamıyorum. "Bluetooth" olarak bağladığımda sadece ışığı yanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Kablo ile çalışıyor benim de sadece. Evet, bazı programlar ile Dualshock 4 bilgisayara bağlanılabiliyordu. Attığınız linke de bakayım. Teşekkür ederim.
Bir rehber hazırladım yayınlanınca linki eklerim

Burada detaylı bilgi verdim bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Bende de buna benzer bir sorun var. Her oyunda olmuyor ama mesela söyle bir örnek vereyim. DS4'ü direk açıyorum bluetooth ile bağlanıyor. Midnight Fight Express oyununu direk sorunsuz controller ile oynayabiliyorum. Ama Death Stranding oyununu bluettoth bağlantısı ile oynayamıyorum oyun cihazı görmüyor, kablo ile bağlayınca görüyor. Kablosuz oynamak için DS4 Windows açmak lazım, onu da yapınca simgeler Xbox controller simgesi oluyor ve bu sinir bozucu ki Death Stranding Playstation oyunu senin tamamen desteklemen lazım çok saçma.
 

Geri
Yukarı