Hocam o zaman dışarıya çıkıp bir yerden kolayca kabloyu alabilirsiniz. Ki zaten sanırım her evde artık Micro USB kablo vardır. Zaten kabloluyu da bilgisayara takarak şarj edeceksiniz. Aman ha hiç adaptöre bulaşmayın yoksa pil “haydi ben gidiyom.” diyebilir.
Hocam o zaman dışarıya çıkıp bir yerden kolayca kabloyu alabilirsiniz. Ki zaten sanırım her evde artık Micro USB kablo vardır. Zaten kabloluyu da bilgisayara takarak şarj edeceksiniz. Aman ha hiç adaptöre bulaşmayın yoksa pil “haydi ben gidiyorum.” diyebilir.
Hocam o mümkün değil. Yani modifiye ederek belki ama zor bir işlem. Yapmışlarsa da helal olsun vallaha. Ama zaten Type-C olsada bir şey değişeceğini zannetmem. Fiyatlar neredeyse aynı.
Hocam o mümkün değil. Yani modifiye ederek belki ama zor bir işlem. Yapmışlarsa da helal olsun vallaha. Ama zaten Type-C olsa da bir şey değişeceğini zannetmem. Fiyatlar neredeyse aynı.
Hocam o mümkün değil. Yani modifiye ederek belki ama zor bir işlem. Yapmışlarsa da helal olsun vallaha. Ama zaten Type-C olsa da bir şey değişeceğini zannetmem. Fiyatlar neredeyse aynı.