DualShock 4 nasıl çalışır?

Nvztkrds

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler 1 hafta önce replika DS4 aldım (gamepadler hakkında hiçbir bilgim yok ). Düne kadar düzenli olarak işten gelince oynuyordum. Sorun şu ki DS4 şarjı full olmasına rağmen PS tuşuna basınca tepki vermiyordu bunun üzerine internetteki yazılara baktım reset tuşuna basılına düzelceği yazıyordu. Reset tuşuna bastıktan sonra gamepade değişiklikler oldu. Şu an kullanmak istediğimde PS tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermeyip USB ile adaptör veya PC'den takıyorum USB de iken PC gamepadi görüyor ama hiçbir ışık yanmıyor yine. Çıkrapmreset tuşuna basınca aktif oluyor ama bir süre kullanamadığım zaman mesela 30 dk tekrardan kendini kapatıyor aynı işlemleri tekardan yapıyorum, acaba herhangi bir moda mı ( uyku güç tasarrufu vb ) soktum? Reset tuşuna basınca driver güncellemesi yapmamı lazım önceden share ve PS tuşuna basınca art arda 3kez hızlı mavi ışık yanınca eşleştirme aktif oluyordu şu an ise share ve PS tuşuna basınca sadece yavaş yavaş aralıkla mavi ışık yanıyor bağlantı olmadığı zaman turuncu ışık 1 kez uzun bir şekilde yanıyor yavaş yavaş sönüyor. Sorunu çözmem için bilgisi olan rica etsem yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• b006697a-2a5d-4ae7-bf14-99d777390c5f.jpg
    b006697a-2a5d-4ae7-bf14-99d777390c5f.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı