Dualshock 4 Sarjı Dolduğu Nasıl Anlaşılır?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PS tuşuna basılı tuttuğunuzda gelen kısmın sağ altında pil göstergesi mevcut. Ayrıca ışıktan da anlayabilirsiniz. Yanıp sönme olmaz.

Benim PS4 şu an dinlenme modunda ve Dualshock 4'ü de şarj olması için taktım. Dinlenme modunda şarj özelliğini de açtım fakat şu anda turuncu ışık yanıp sönmüyor, sürekli yanıyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Şarj olup olmadığını nasıl anlayabilirim ben?

Benim PS4 şu an dinlenme modunda ve Dualshock 4'ü de şarj olması için taktım. Dinlenme modunda şarj özelliğini de açtım fakat şu anda turuncu ışık yanıp sönmüyor, sürekli yanıyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Şarj olup olmadığını nasıl anlayabilirim ben?

Turuncu ışık yanıp sönüyor ise şarj oluyor demektir.
Dolunca turuncu ışık kapanır.
Hala sarj oluyor ancak dolu değil tam dolduğunda yeşil olacak.

Yeşil olmuyor hocam turuncu ışık kapanır.

Turuncu ışık yanıp sönüyor ise şarj oluyor demektir.
Dolunca turuncu ışık kapanır.

Yeşil olmuyor hocam turuncu ışık kapanır.

Turuncu ışık yanıp sönmüyor. Sürekli yanıyor. Yukarıdaki mesajda yazmıştım yanlış anladınız galiba.

Eğer kullanmadığınız bir kontrolcü şarj ediyorsanız kontrolcünün şarjı tamamen dolduktan sonra üzerinde yanıp sönen ışık kapanır. Eğer cihaz açıkken kullandığınız kontrolcünün şarjının dolup dolmadığını anlamak istiyorsunuz kontrolcü üzerindeki "Share" butonuna bir defa basın alt tarafta şarj barı var eğer orası sabitse dolmuştur demektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı