DualShock 4 V2 2. el alınır mı?

NoRtHsmokedhill

Centipat
Daha fazla  
DualShock 4 V2 2.el almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Yaklaşık 4 yıl olmuş orijinal ürün 1000 TL fiyat alınır mı sizce? Detaylı fotoğrafları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tavsiyem denemeden almamak ama illa alacaksan stick drift falan yapıyor mu onu sor. Joyistickleri aşınmış mı ona dikkat et. Onlarda sorun yoksa al geç 1000 TL uygun

Fotoğraf önemli değil. Üründe sorun var mı çalıştırmadan anlayaamzsınız. PC için mi alıyorsunuz?

PC için alıyorum.

Benim tavsiyem denemeden almamak ama illa alacaksan stick drift falan yapıyor mu onu sor. Joyistickleri aşınmış mı ona dikkat et. Onlarda sorun yoksa al geç 1000 TL uygun.

Deneyebilme fırsatım var.

Hocam mutlaka deneyin. Denemeden aldıktan sonra kullanınca bir bakmışsınız analoglar sıkıntılıdır, kumanda şarj almıyordur, falan belki de tamir görmüş, dış görünümde sorunsuz iken tuşlara basınca tuşlar içine göçüyordur falan inanılmaz baş ağrıtan sorunlar oluşturabilmektedirler. Kendimden biliyorum 2. el 400TL ye orijinal adı altında hata edip dualshock 3 aldım denemeden, önceden kötü bir işçilik ile onarım görmüş tuşlar epey zor basıyordu, neyse ki teknik servis elemanıyım, kumandayı tamir edebildim az biraz uğraşarak. Eğer böyle bir durum yaşarsanız geçmiş olsun alsan alınmaz satsan satılmaz boş yere para harcamak olur.

İyi midir hocam bunlar bütçem yeter X15 almaya fakat AliExpress ten çok uzun sürmez mi gelmesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı