DualShock 4 vs. Dualsense

Mexalon

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar, yerli kaynaklarda hiçbir karşılaştırma yok. Bilgisayar için DS4 kullanıyorum ve ikinci olarak dualsense mi tekrar DS4 mü almak mantıklı çözemedim. Dualsense üzerinde DS4 üzerine olan ek özelliklere karşı sanki pil ömrü çok düşük olacağını düşünüyorum.
Yine aklımdaki bir soru da kaç yıldır rafta bekleyen bir DS4 almak batarya açısından ölü bir batarya almak demek değil mi acaba? Deneyimleme şansı olanlar paylaşırsa merak edenlere de rehber olur diye düşünüyorum.
Fiyat farkı ve özelliklere bakılarak bu değişim ne kadar fark katar bize?
Hoşça kalın.

Hocam ben DS4'ü kablolu kullanıyorum.PS5 versiyonunu alacağım,kablosuz nasıl olur bilmiyorum ama ergonomik açıdan iyi olması daha önemli.

Hocam ben DS4'ü kablolu kullanıyorum.PS5 versiyonunu alacağım,kablosuz nasıl olur bilmiyorum ama ergonomik açıdan iyi olması daha önemli.
Ben ds4 kablosuz kullanıyorum hocam çok da memnunum ama otomatik makine varken merdaneli makine almaya benzer mi acaba? Yani o kadar fark eder bir teknoloji var mı arada acaba yoksa kullanmasak da olur bir iki özellik mi?

PS5 kullanıyorum ama şahsen bir PS5'iniz yoksa dualsense de DualShock 4 gibi çalışacaktır.
Ben yine de dualsense öneriyorum. İlerisi için destek getirebilirler Dualsense'in teknolojilerini kullanan bir güncelleme olarak. Fiyat farkı da yakın sıfırları örneğin biri 600TL diğeri 900TL.
Ele oturuşu falan da çok rahat bin basar DualShock 4'e

PS5 kullanıyorum ama şahsen bir PS5'iniz yoksa dualsense de DualShock 4 gibi çalışacaktır.
Ben yine de dualsense öneriyorum. İlerisi için destek getirebilirler Dualsense'in teknolojilerini kullanan bir güncelleme olarak. Fiyat farkı da yakın sıfırları örneğin biri 600TL diğeri 900TL.
Ele oturuşu falan da çok rahat bin basar DualShock 4'e
Peki şarj durumu nedir acaba? Mesela ne kadar kesintisiz oyun süresi veriyor size? Ayrıca şu tetik kayması olayı siz de oluştu mu acaba?

Peki şarj durumu nedir acaba? Mesela ne kadar kesintisiz oyun süresi veriyor size? Ayrıca şu tetik kayması olayı siz de oluştu mu acaba?
Kesintisiz şarjı 7-10 saat arası gidiyor. Hayır çok şükür oluşmadı öyle bir şey. 2 gündür kullanıyorum ben zaten.

Anladım yeni sanırım. Hayırlı olsun. Bilen arkadaşlar sizin gibi fikir belirtir inşallah biz de öğreniriz.

Teşekkür ederim evet işte 2 gün önce aldım bende.
Ama dediğim gibi eğer PC için ise şu an DualShock 4 daha önde gibi dursa da dualsense en geç 2 senede adapte olur.
PS şart değil ise Xbox kollarına da bakabilirsiniz 9. nesilleri şu anki yeni nesil konsollarda kullanılan gamepadler. Onlar Windows 10 gibi işletim sistemleriyle direkt ful uyumlu çalışıyor.
Kafanız kesinlikle PS tarafına yatkınsa gene de tercihim DualSense olur. Ya hiçbir şey getirmesin geliştiriciler sadece rahatlığı yeter be.
Dualsense= Xbox kolunun PS tuşlarıyla hazırlanmış hali. Ebat olarak :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı