onu da yaptım ama olmuyor yani elimdeki kol arkadaşımda çalışıyor bende çalışmıyor.DS4Windows indirirken driver kurulumu yaptıysanız sıkıntısız bağlanması lazım. En son DC attığım zaman uyarı almıştım hocam.
Hocam bu videodaki adımları teker teker yapmanızı öneririm ben sorunsuz bir şekilde hem GTA 5, hem de İt Takes Two'da DS4'ü kullandım. Bu program arkadaşların da bahsettiği DS4 isimli program.
Peki çok teşekkürler yine deKabloyla bağlandığınız zaman doğru driver yüklemeniz durumunda programın dualshocku algılaması lazım. Eğer kablo ile bağlı iken sıkıntı yoksa bluetooth driverinda sıkıntı olabilir. Başka bir şey aklıma gelmiyor maalesef.
Kablo ile yaptığımda otomatik şarj moduna geçiyor hocam. Steam inputmapper ds4 de tepki vermiyor. Önceden hic olmassa şarj olurken vs gözüküyordu. Bide hocam ek bilgi bazen algılıyor inputmapper bazen algılamıyor.Program yüklemenize gerek olmadan Steam'in kontrolcüyü tanıması lazım. Kontrolcüyü bağlama şeklinizde bir problem olması lazım. Kablo ile bağlayınca hiç bir tepki vermiyor mu Steam? (Data özellikli bir kablo ile deneyin.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.