Dubleks evde Wi-Fi iletimi için ne kullanılmalı?

upson911

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Evimde Huawei HG8245x6-10 Wi-Fi kullanıyorum Superonline takmıştı ben almamıştım. Evde modem üst katta olduğu için alt Kat'a internet iletiminde sıkıntı yaşıyoruz eskiden Xiaomi Mi Wi-Fi Sinyal Yakınlaştırıcı kullanarak çözüyorduk az buçuk ama bu sabah uyandığımda o cihazın bozulduğunu fark ettim durup dururken bende yeni bir Sinyal yakınlaştırıcı arayışındayım bana önerileriniz var mı? Bu cihazdan daha iyi önerileriniz varsa onları dinlemek isterim çekim kapasitesi daha iyi olan bir cihaz arıyorum. Eğer bulamazsam tekrar aynı cihazı almayı da düşünüyorum çünkü neredeyse 4-5 sene kadar kullandım sonrasında ömrü bitti bence teknolojik alet için yeterli bir süre sizin öneriniz nelerdir? Wi-Fi'min alt katta çekmesi için başka ne yapabilirim? Bütçem var abartı olmamak kaydıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz gayet de memnunuz. Çok böyle ahım şahım bir olay istiyorsan direkt modemini de değiştirebilirsin fakat Wi-Fi Extender'lar işini daha iyi görecektir.

Access Point kullanabilirsin.
o ne oluyor hocam bir marka mıdır? link var mı

Yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz gayet de memnunuz. Çok böyle ahım şahım bir olay istiyorsan direkt modemini de değiştirebilirsin fakat Wi-Fi Extender'lar işini daha iyi görecektir.
mesafeniz nasıl iyi hız veriyor mu hocam? ayrıca kurulumu falan kolay mıdır?

Merhaba arkadaşlar. Evimde Huawei HG8245x6-10 Wi-Fi kullanıyorum Superonline takmıştı ben almamıştım. Evde modem üst katta olduğu için alt Kat'a internet iletiminde sıkıntı yaşıyoruz eskiden Xiaomi Mi Wi-Fi Sinyal Yakınlaştırıcı kullanarak çözüyorduk az buçuk ama bu sabah uyandığımda o cihazın bozulduğunu fark ettim durup dururken bende yeni bir Sinyal yakınlaştırıcı arayışındayım bana önerileriniz var mı? Bu cihazdan daha iyi önerileriniz varsa onları dinlemek isterim çekim kapasitesi daha iyi olan bir cihaz arıyorum. Eğer bulamazsam tekrar aynı cihazı almayı da düşünüyorum çünkü neredeyse 4-5 sene kadar kullandım sonrasında ömrü bitti bence teknolojik alet için yeterli bir süre sizin öneriniz nelerdir? Wi-Fi'min alt katta çekmesi için başka ne yapabilirim? Bütçem var abartı olmamak kaydıyla.

Eğer istersen router alıp onu mesh olarak elindeki cihaza bağlayabilirsin bu Wi-Fi genişleticiden daha güçlüdür ama daha büyük yer kaplar.

O ne oluyor hocam bir marka mıdır? Link var mı?

Mesafeniz nasıl iyi hız veriyor mu hocam? Ayrıca kurulumu falan kolay mıdır?

Kurulumu bayağı basit, telefonun Bluetooth'unu cihaza bağlıyorum, cihazın uygulamasından bizim internete bağlanıyorum, sonra balkona gidip prize taktım çalıştı. Normalde koridordan balkona çekmiyor biz balkona koyduk balkondaki televizyon 300 megabite yakın veriyor. Attığım linkteki cihaz dış görünüş olarak aynı ama özellik olarak aynı mı bilmiyorum bizimkinde 300 Mbps sınır var (internet 1Gbps). Ama o bile bence gayet iyi sonuç olarak kablosuz bağlanıyoruz kablolu değil. Kısaca hızı da iyi mesafesi de iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı