Dublex evde üst katta internet bağlantısı nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan ZmZm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.179

ZmZm

Decapat
Daha fazla  
Dublex bir evde oturmaktayım. Modemimiz aşağı katta koridorda bulunmakta. Şu an kullandığım bilgisayarım aşağı katta kütüphanede ve Ethernet kablosuyla internete bağlanmaktayım. Bilgisayarımı yukarı odama çıkarmam gerekiyor fakat internete nasıl bağlanabileceğimi tam olarak bilmiyorum. Ethernet kablosunu yukarı kata çekemem. USB aparatlar işimi görmez. PowerLine adaptörleri keşfettim ne kadar mantıklı gelse de FPS oyunlarında ping farkı yaşatıyormuş. Benim için kullanabileceğim en iyi bağlantı gerekiyor. Başka bir çözüm yolu da bilmiyorum. Bu konu da bilgisi olan bir arkadaşım yardımcı olursa çok sevinirim.

Rica edersem evin büyüklüğünü söyleyebilir misin ona göre cevap vereceğim.

Evimin büyüklüğü 260 M.2 fakat modem ile bilgisayarı taşıyacağım odanın arasındaki mesafa çok uzun değil aşağı katta hemen merdivenin önünde modem bulunmakta. Yukarı kata çıkar çıkmaz karşımıza çıkan ilk odaya bilgisayarımı taşımak istiyorum. Kısaca aralarındaki mesafe çok değil.

Router satın alıp o Router'ı kablosuz olarak modeme bağlayıp Router'a da bilgisayarını kabloyla bağlayabilirsin. Bu sayede üst kattaki diğer cihazların çekim gücü de artar.

Bu çözümü çok iyi olmayan bir modem ile denemiştim. Sanırsam Xiaomi 4A modemi idi ve hiç memnun kalmadım. İyi bir router gerçekten iyi bir bağlantı sağlar mı? Oyunlar da mümkün olduğunca sabit ping değeri almak istiyorum.

@efeking1245 @Müco bey @Shimada Sensei.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı