Ducky One 3 TKL vs Yunzii YZ87

Bütçe
2500
Klavyenin birkaç videosunu izlemenizi öneririm. Hatta eğer bulabilirseniz JD için de izlemenizi öneririm daha iyi olacaktır.

JD izledim yorumlara buna guzel oldugunu soyleyenler bir şey bilmiyordur 2 haftaya elinizde kalır demişler.

JD izledim yorumlara buna guzel oldugunu soyleyenler bir şey bilmiyordur 2 haftaya elinizde kalır demişler.
Hocam kullanmışlar mı diye sormak lazım klavye'de hotswap özelliği var marka kötü biliyorum fakat o yorumu atan elemanın klavyeden pek anlamadığına eminim. PCB'nin bozulacağını düşünmüyorum en kötü kablosuz alıcıları dandiktir diye düşünüyorum.

Hocam kullanmışlar mı diye sormak lazım klavye'de hotswap özelliği var marka kötü biliyorum fakat o yorumu atan elemanın klavyeden pek anlamadığına eminim. PCB'nin bozulacağını düşünmüyorum en kötü kablosuz alıcıları dandiktir diye düşünüyorum.
Hocam switchleri gayet güzel kuşkuya düşüren PCB ve bağlantıları var.

Hocam kullanmışlar mı diye sormak lazım Klavye'de hotswap özelliği var marka kötü biliyorum fakat o yorumu atan elemanın klavyeden pek anlamadığına eminim. PCB'nin bozulacağını düşünmüyorum en kötü kablosuz alıcıları dandiktir diye düşünüyorum.

Hocam ben bir şey anlamadım ne almalıyım şimdi arada kaldım Gateron switchler aklımı karıştırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı