Düğün kına vs yapmadan evlenilir mi?

Şimdi gidiceksin 100-200 bin TL para vericeksin bir günlük eğlence için ( o da ne kadar eğlenceli bilinmez.). Sana takılan altın düğünün borçlarına zar zor yeter ya da yetmez bile. Ne gerek var borç içinde yaşamaya?
 
Yav! He, he! Hepiniz kadınsınız bizde inandık. En fazla 10-15 yaşında kız cocugusunuzdur. Ben 30 yaşıma geldim. Daha düğün istemeyen bir kız görmedim. Genelde aşırı tutucu muhafazar kesim haram diye yapmıyor o kadar. Ama eğlencesiz evleneni görmedim daha. En tutucusundan en modernine herkes mutlaka bir eğlence yaptı. Siz madem bu kadar tutumlu ''sözde kadın''larsınız yaşadınız o zaman dışarda evliliği bedavaya getirmek istiyen tonlarca cimri var. Çabuk koca bulursunuz. Ufacık düğünden kaçan adam sizi Paris'e götürür zaten. Paris'te açmış kollarını sizi bekliyordu.
 
Yav! He, he! Hepiniz kadınsınız bizde inandık. En fazla 10-15 yaşında kız çocuğusunuzdur. Ben 30 yaşıma geldim. Daha düğün istemeyen bir kız görmedim. Genelde aşırı tutucu muhafazakar kesim haram diye yapmıyor o kadar. Ama eğlencesiz evleneni görmedim daha. En tutucusundan en modernine herkes mutlaka bir eğlence yaptı. Siz madem bu kadar tutumlu '' sözde kadın''larsınız yaşadınız o zaman dışarda evliliği bedavaya getirmek isteyen tonlarca cimri var. Çabuk koca bulursunuz. Ufacık düğünden kaçan adam sizi Paris'e götürür zaten. Paris'te açmış kollarını sizi bekliyordu.
Kimse size bir şey kanıtlamak zorunda değil. İnanmıyorsanız inanmayın. Mesajlarınıza bakınca zaten nasıl bir insan olduğunuz ortaya çıkıyor. Zamanımı senin gibi birine harcadığıma inanamıyorum.
 
Kimse size bir şey kanıtlamak zorunda değil. İnanmıyorsanız inanmayın. Mesajlarınıza bakınca zaten nasıl bir insan olduğunuz ortaya çıkıyor. Zamanımı senin gibi birine harcadığıma inanamıyorum.
Keyfin bilir. Hayatın gerçekleri bunlar sen evde kalmış bir asosyal olabilirsin. Ama toplum böyledir. Kadınların en sevdiği şeyler bunlardır. Bir gruba girip karış onlar sana düğün fotolarını gösterirken sende biz birikim yaptık, dersin. Ayrıca burası Türkiye Avrupa'nın bir şehri değil. Düğünsüz sessiz sedasız evlenen kadınlar hakkında çokta güzel şeyler söylenmez. Artık orasını sen tahmin et. Ya duldur ya hamile. Evet böyle asosyal prens burası Anadolu. Git annenle falan konuş. Sana anlatsın.
 
Düğünsüz sessiz sedasız evlenen kadınlar hakkında çokta güzel şeyler söylenmez. Artık orasını sen tahmin et. Ya duldur ya hamile.
Yazmıyım diyorum ama dayanamadım bak. İnsanların her dediğini takacak kadar aptal olmayın. Hayat kendi hayatınız. Kimseye kendinizi beğendirmeye ya da arkadan konuşmasınlar diye çabalamayın. Ağzı olan konuşuyor bu dünyada. Bırak konuşsunlar dul desinler, hamile desinler. Kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Elalem ne der kafasında olmayın. Rahat olun. Zaten arkanızdan konuşan insanlar seviyesiz birer medeniyet yoksunlarıdır. Sen bir deliyi takıyor musun? Takmıyorsun değil mi? İşte o insanlara da deli gibi davran. Zaten bir akıl hastasından daha fazla bir beyinleri yok. Kısaca insanları takmayın.
 
Hocam nişan dışında olan şeyler bence tamamen gösteriş için yapılan ve boş yere para verilen şeyler, eğer eşiniz de düğün ve kına istemiyorsa ve sizle aynı fikirdeyse yapmanıza gerek yok.
 
Bu düğün nişan milleti kıskandırmak için yapılan saçma sapan şeylerden başka bir şey değil çok paran yoksa gereksiz masraf en güzeli sade nikah ama gel bir de bunu Türk ailelerine anlat sanki kızları barbara palvın gibi gelenek görenek adı altında soygun yapıyorlar gelinlik aldıran kadınlar daha ne diyeyim 1 kere giyecekler bir daha da yüzüne bakmayacaklara şeye 5-10 bin liralar veriyorlar o paraya araba alınır istediğin bir yeri gezersin güzel bir yatırım yapabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı