Düğün Yapmak İstemiyorum

• Konuyu başlatan eopFnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 8.149
Bu tarz seyleri evleneceginiz zaman düsünün bence simdiden caninizi sikmayin henüz olmamis seylerle.
Ama maalesef hala "Elalem ne der?" düsüncesiyle ile hareket ettigimiz icin kültürel zorunluluk gibi bir sey dügün.

Ben de dügünsüz evlenmek isterdim ama kismet olmadi, hatta benim bahtsizligim iki dügünüm oldu biri Türkiye'de biri Almanya'da :)
1200 kisi herkese yarim tavuk, pilav, salata ve Jack Daniels.
Bol ciftetelli, halay ve kolbasti esligiyle bitti. 5-6 saat sürüyor zaten endiselenmeyin. :)

Sevgiler :)
Siz, fikirlerine gerçekten saygı duyduğum birisiniz. Bu konuya yorum yapmanız beni sevindirdi açıkçası, o 5-6 saat başkasının düğününde geçmiyorsa kendi düğünümüzde nasıl geçer hayal edemiyorum. :)

Geleneksel usüle uymanız gerekmez. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şey, hangi kısım bana cevap olarak yazılmış pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla bir kısmına katılıp bir kısmına katılmamışsınız. Elbette eleştirdiğiniz için de teşekkür ederim, size de hak veriyorum ''cimrilik'' konusunda. :)

Sadece "haklısın" kısmını sizin için söyledim geri kalanlar konu sahibi için :D

20.000 lira dugun salonu kiralanir. Cerezi findik, fisti, kola, cips herseyi ile. Calgici davulcu?

Sokak dugunu olsa; apartman sakinlerinden biri sikayet etse rezillik.

Ben evlenecegim kisiyle oturur herseyi aciklarim. 20.000 az para degil. Onunla evdeki herseyi +1000 lira butceye koysan en kaliteli camasir bulasik utu tv cart curt alirsin. Bence gerek yok. Kiz tarafi karsi ciksin. Onlarada anlatirim. Dinlemezse kaciririm kizini. Atimin arkasina atarim kaciririm.

Bence de saçma bir de damatsın saat gece 1 lere kadar oyna babam oyna. Sonra git eve... Her neyse saçma falan ama bir kere oluyor bari akılda kalıcı olsun.

20.000 lira dugun salonu kiralanir. Cerezi findik, fisti, kola, cips herseyi ile. Calgici davulcu?

Sokak dugunu olsa; apartman sakinlerinden biri sikayet etse rezillik.

Ben evlenecegim kisiyle oturur herseyi aciklarim. 20.000 az para degil. Onunla evdeki herseyi +1000 lira butceye koysan en kaliteli camasir bulasik utu tv cart curt alirsin. Bence gerek yok. Kiz tarafi karsi ciksin. Onlarada anlatirim. Dinlemezse kaciririm kizini. Atimin arkasina atarim kaciririm.
Abartmayın 20.000 liraya salon mu kiralanır. Hangi özellikleri aradınız da 20.000 buldunuz. Salona gemiyle girecekseniz tamam 20.000 olur. Düğünde gelen insanların taktıkları takılarla karşılanıyor masraf. Bende düğün meraklısı biri değilim ama bizim kızlarında " bir kere evlenicem tam olsun" mantığı olduğu için paçayı kurtaramıyorsunuz. Mecbur katlanın o 4-5 saate. Konuyu fazla abartmışsınız.

İstemiyorsan yapmazsın, buna kimse bir şey diyemez. Ben de düğün yapma taraftarı değilim ve düğünlerde çok sıkılan biriyim. Kesinlikle sana katılıyorum, ilerde düğün yapmayı düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı