Düğüne giderken eşofman giyilir mi?

Ben giyiyorum, hiçbir şey demiyorlar diyemiyorlar. Ben damada neden damatlık giydin gidip başka bir şey giyseydin diyor muyum? Demiyorum. O zaman bitti.

Yahu istersen don atlet git kimse ağzını burnunu kırmaz.
Burada değinilmek istenilen mesele düğün gibi Belli ağırlıkta giyimin olduğu özel güne Eşofman çekip gidilmesi. Hele bir de sevdiğim abimin düğünü kavramı girerse ben kendime uygun görmem yakıştırmam.
Yapı meselesi o ayrı.

Yahu istersen don atlet git kimse ağzını burnunu kırmaz.
Burada değinilmek istenilen mesele düğün gibi Belli ağırlıkta giyimin olduğu özel güne Eşofman çekip gidilmesi. Hele bir de sevdiğim abimin düğünü kavramı girerse ben kendime uygun görmem yakıştırmam.
Yapı meselesi o ayrı.
Kimin düğününe gidiyorsa ona göre giyilebilir o zaman.

Açıkçası düğün gibi organizasyonlarda hiç eşofman giymedim ve giyen de görmedim. Açıkçası birisinin bir şey diyeceğini sanmıyorum ama özel bir şey o yüzden gömlek falan giyip git bence. Sanki eşofman ile zorla geldiğini düşünebilecek insanlar var sana söylemeseler bile.

Eşofman var eşofman var. :D İlk görseldeki gibi bir kombinle gidilebilir gayet de güzel olur.

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    202 KB · Görüntüleme: 109
  • b.jpg
    b.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 122
Hocalarım haklısınız. Babam da pantolon iyi olur demişti, doğru demiş. Güzel siyah pantolonum var, yarın kendime gömlek ve ayakkabı alacağım.

Şahsen düğün gibi önemli törenlerde eşofman giymem, sana da giymeni tavsiye etmem. Sonuçta bir kere oluyor, güzelce gömleğini ve kot pantolonunu giy.

Emin ol eşofman giydiğin için pişman olacaksın.

Evet hocalarım. O yüzden pantolon giyeceğim, en azından içim rahat eder.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı