Düğünlerde Dans ve Oynama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bağımlılık yaptı nedense izledikçe gülüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

980.jpg

Dostum, düğünde bir kıza açılmanı tavsiye etmem, teyzeler de geliyor, ebeveynler de geliyor, riskli işlem.

Kıza zaten açıldım :)
Ekstra bir oneri: Klarnetci abinin oraya gidin ve su buyulu sozleri soyleyin "Abe Kuin'den e nothir van bayts di dast (Queen - Another one Bites the Dust) calar misin?" dedikten sonra geciyosun piste, kizi kaldiriyorsun ve playboy dans figurlerini ortaya koyuyorsun,
Yazdığını okuyabilirsem belki söylerim :)

O düğünler de genelde biri fazla oynak olur. Onun peşine takıl. Zaten göze batmazsın 😉

Dostum, düğünde bir kıza açılmanı tavsiye etmem, teyzeler de geliyor, ebeveynler de geliyor, riskli işlem.

Bu video çok iyi ya.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı