Deprem olmuştur belki küçük çapta. Genellikle ben gece bağıran köpekleri duyunca aklıma hemen deprem gelir. Deprem gelince de aklımda kaçış planları kura kura uyurum
İmkansız çünkü bizim kiler son derece uysal. Hatta şöyle söyliyeyim arada evin içine giriyorlar ne kadar kovsakta kaçmıyorlar bizden ve şimdiye kadar hiç bağırmadılar öyle. Ben hırsız var sandım bağırdım küfürler ettim baya ama kimse yok hiç bir şeyde giremez garip
Hayvanlar korunaklı olduğunu algılayamaz. Burası güvenli sansar filan girmez diyemez ya da düşünemez diyelim. Büyük ihtimal ile sansar gibi bir yırtıcı hayvan gelmiştir.
Bunlar küçükken ben bunları kucağımda uyuturdum uzaktan kedi dikizlerdi ama hiç korkmazlardı bırakınca kedi gelicek mi acaba derdim gelirdi ama bağırmazlardı. (Hemen kovalardım)
Az önce deprem oldu hayvanların gıkı bile çıkmadı. Bir baktım hepsi birden yan yana yatmış bana masum masum bakıyorlardı.
Deprem olmuştur belki küçük çapta. Genellikle ben gece bağıran köpekleri duyunca aklıma hemen deprem gelir. Deprem gelince de aklımda kaçış planları kura kura uyurum
Bence bahçenize bir hayvan giriyor sansar gibi, daha sonrasında ise tavuklar bağırdı mı kaçıyor. Siz de bu yüzden göremiyorsunuz hayvanı. Ya da tavuklardan biri kafayı sıyırmış ve bağırıyor. Onun bağırmasıyla birlikte diğerleri de bağırıyor. Onun dışında aklıma gelen bir sebebi yok. Kamera kurup ne olduğuna bakabilirsiniz belki.
Bence bahçenize bir hayvan giriyor sansar gibi, daha sonrasında ise tavuklar bağırdı mı kaçıyor. Siz de bu yüzden göremiyorsunuz hayvanı. Ya da tavuklardan biri kafayı sıyırmış ve bağırıyor. Onun bağırmasıyla birlikte diğerleri de bağırıyor. Onun dışında aklıma gelen bir sebebi yok. Kamera kurup ne olduğuna bakabilirsiniz belki.
Bende öyle olduğunu düşünüyorum hayvan göremezler imkansız çünkü bahçeye girebilecekleri bir yer yok.
Sansar giremez diye düşünüyorum. Bahçemiz girebileceği bir yer değil.