Dünya asosyal topluluk için bir ızdırap değil mi?

Ahmet40218

Hectopat
15 yaşındayım kişilik olarak sessiz insanlar toplumda hor görülüyor ve ön yargılı yaklaşılıyor. Dünya sadece sosyal insanlar için yaratılmış gibi degil mi? Çocuklugumuzdan itibaren sosyal olmaya zorlaniyoruz, diger çocuklar ile arkadaşlık kurmaya zorlaniyoruz, okullarda çocuklar sosyal etkinliklere katılmaya zorlaniyor, sessiz insanlar sessiz olmayanlar tarafindan sorgulanıyor sürekli neden konusmuyor hep boyle misin vs. sonuç olarak olmadığımız karakterlere burunmeye zorlaniyoruz. Yıllardır okul hayatı içinde görüşlerin aşağılanması sessiz kaldığım için öğretmen yakın arkadaş çevresi tarafından anlamsız bir şekilde dışlanınca daha da içime kapandım şimdi konuşmak istesem de olanlar aklımdan çıkmıyor milletin lafına kusmakta istemiyorum uyum sağlacağım bir kalp istiyorum şimdi insan içinden kim çıkar herkes namusunu ortada millete kura çektiriyor sanki, saçma yargı konuşmaları artık çıldırtıyor bu kadar saf temiz bir akılla bana karşı bu yüzeysel yargılarını acınası buluyorum, sessizlik bunu aşmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünya böyledir hocam, bunlar insanın gündeminde her gün tutularak özümüzü bozdular. Yoksa asosyallik bile bir insanın özüdür, kendi yolunu bulmasıdır aslına bakarsak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı