Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #32 kino dedi: Ecnebiler de tartışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Beyinlerine kan gitmediğini düşünüyorum bazı insanların. Sadece ecnebilerde değil bu insanlar, bizde de var. bkz. Aktroll'ler
kino dedi: Ecnebiler de tartışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Beyinlerine kan gitmediğini düşünüyorum bazı insanların. Sadece ecnebilerde değil bu insanlar, bizde de var. bkz. Aktroll'ler
KS KS Bombacı_Mülayim Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #33 Ruh_adam1071 dedi: İkisi de değil. Geoit (Geoid)'tir. Dünya,Kutuplardan hafifçe basık,Ekvatordan şişkin kendine has bi şekle sahiptir. Genişletmek için tıkla... Geoit olduğun biliyorum. Sadece en iyi anlaşılacak şekilde küresel yazdım.
Ruh_adam1071 dedi: İkisi de değil. Geoit (Geoid)'tir. Dünya,Kutuplardan hafifçe basık,Ekvatordan şişkin kendine has bi şekle sahiptir. Genişletmek için tıkla... Geoit olduğun biliyorum. Sadece en iyi anlaşılacak şekilde küresel yazdım.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 17 Ağustos 2022 #34 İkisi de değil. Geoit.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 17 Ağustos 2022 #36 Geoit.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 17 Ağustos 2022 #37 Dünyanın şekli geoittir yanı üst ve alttan bastırılmış yuvarlakdır.
Gondor Elçisi Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #38 Bombacı_Mülayim dedi: Sizce dünya düz müdür? Yoksa küresel midir? Ben küreseldir diyorum. Zaten kanıtı da var. Genişletmek için tıkla... Ne düzdür ne de küre şeklindedir dünya karedir (!)
Bombacı_Mülayim dedi: Sizce dünya düz müdür? Yoksa küresel midir? Ben küreseldir diyorum. Zaten kanıtı da var. Genişletmek için tıkla... Ne düzdür ne de küre şeklindedir dünya karedir (!)
KS KS Bombacı_Mülayim Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #39 Sgm33 dedi: Dünyanın şekli geoittir yanı üst ve alttan bastırılmış yuvarlakdır bu konuları tartışmayı artık bırakın. Genişletmek için tıkla... Öylesine açtığım bir konu olduğunu belirtmiştim.
Sgm33 dedi: Dünyanın şekli geoittir yanı üst ve alttan bastırılmış yuvarlakdır bu konuları tartışmayı artık bırakın. Genişletmek için tıkla... Öylesine açtığım bir konu olduğunu belirtmiştim.
ForzaX Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #40 Bu da soru mu tabi ki düz.