Dünya düz müdür?

Hayir boyle kanitlanmis bilimsel konularda ironi yapacak geri kafalilardan haz etmiyorum diyelim
Kanıtlanmış ve herkesin bildiği bir şeyin ironisini yapınca ben değil ironiyi anlamayan siz geri kafalı durumuna düşüyorsunuz Sı*tınız bari sıvamayın.

Kanıtlanmış ve herkesin bildiği bir şeyin ironisini yapınca ben değil ironiyi anlamayan siz geri kafalı durumuna düşüyorsunuz sı*tınız bari sıvamayın.

Ve ayrica soyleyeyim arastirma yapmayi sevmiyorsunuz herhalde yaziniza bakinca bazi dinler hala dunyanin duz oldugunu savunur bunu da bil isterim

Bence donut şeklindedir.

Dünyamız bizim yaşamımız için oldukça önemli bir gezegendir şu ana kadar yaşam faaliyetinin olduğu tek gezegen olarakta bilinir peki sizce dünyamız düz mü yuvarlak mı genoit mi ? Bütün sorularını her gün araştırdım, yetmedi uyumadım, yemedim, içmedim her gün sadece buna odaklandım artık dünyayı evim gibi bilmeye başladım ve en sonunda o yıllardır konuşulan sorunun cevabını buldum

Dünya aslında ne genoit ne düz ne de yuvarlak, dünya aslında kare.

Lahmacun aslında mantıklı kıymaları dağ tepe sayarsak. Hatta kayseri yağlaması daha mantıklı bence ortada yoğurt var o da kutupları temsil ediyor.
dünyamız kare, kanıtlarıda var isterseniz sunabilirim.

(gizli bilgi yaymayın)

dünyamız kare, kanıtlarıda var isterseniz sunabilirim.
İnanmıyorum kardeşim. Dünya kayseri yağlamasıdır. Yağı su kıyması tepe ortası atlantik. Benim de sağlam kanıtlarım var müsaadenle ilk kanıtları paylaşıyorum kardeşim. Tetikte ol.

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    168,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…