Blacanka
Decipat
Bence dünya düzdür. Sizce nasıl?
Ben dünyanın sekizgen olduğunu düşünüyorum.
Bence dünya düzdür. Sizce nasıl?
Ben ortada ironi olduğunu da sanmıyorum. Konu mizah bölümünde de değil.
Ortada ironi olduğunu anlamak için Isaac Newton olmaya gerek yok. Adam kinayeli bir dil kullanmış bunu ana dili Türkçe olan her normal birey anlayabilir. Ve sadece mizah bölümünde ironi yapılmaz böyle bir kısıtlama da yok.Hayir boyle kanitlanmis bilimsel konularda ironi yapacak geri kafalilardan haz etmiyorum diyelim![]()
Ortada ironi olduğunu anlamak için Isaac Newton olmaya gerek yok. Adam kinayeli bir dil kullanmış bunu ana dili Türkçe olan her normal birey anlayabilir. Ve sadece mizah bölümünde ironi yapılmaz böyle bir kısıtlama da yok.
"Dünya düz değil geoittir" diyen her insan hakkında "kendini akıllı sanıp komik duruma düşen ne kadar da insan varmış" diye düşünmekten bıktım. Siz dahi değilsiniz herkes biliyor Dünya'nın düz olmadığını. Dünya'nın düz olduğunu savunanlar da biliyor bu gerçeği onlar sadece ilgi hastası ya da kendilerine hakaret edenlere dava açıp yolunu bulmaya çalışan insanlar.
Dünyanın düz olduğuna gerçekten inanan insanlar var dostum. Neye göre genelleme yapıyorsun bilmiyorum. Bunu dine dayandırabiliyorlar.
Hala düz değil mi?Bu saçmalık silsilesine son vermek için resim bırakıyorum aşağıya. Dünya'nın şeklini öğrenin artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.