Dünya Erkekler gününüz kutlu olsun!

Hakkari de mi yaşıyorsun? Çevreni değiştir derim. Öyle bir erkekle beraber olma sen de.

Türkiye hakkında cidden hiçbir bilginiz yokmuş onu anladım. Feminazi birkaç kişiden mi ibaretmiş? Türkiye'de ne zaman düzgün bir feminizm hareketi düzenlendi de biz desteklemedik?

Yanılıyorsunuz. Tüm dünyada kadın böyleydi. İslam ile hiçbir ilgisi yok. Kadınların çalışma hayatına girmeye başlaması 2.dünya savaşından sonradır. Çünkü 1 ve 2.dünya savaşıyla erkek nüfusu önemli ölçüde azalmıştır ve işgücü gereklidir. Çalışmanın bir hak değil, zorunluluk olduğunu umarım bir gün anlarsınız.

Türkiye'de ne zaman düzgün bir feminizm hareketi düzenlendi de biz desteklemedik?
Desteklemeyeceklerini kendin belirleyeceksin. Her yürüyüş, konferans, toplantı masum olmayabilir. Kendilerini kolaylıkla belli ediyorlar zaten.
Yanılıyorsunuz. Tüm dünyada kadın böyleydi. İslam ile hiçbir ilgisi yok.
Tüm dünyada böyle olduğu doğru ama İslam ile ilgisi yok, yanlış. Türkiye özelinde durum farklı. Türkiye'nin kadın hakları hususunda dünyadaki enlere girdiğini de hatırlatalım.
Çalışmanın bir hak değil, zorunluluk olduğunu umarım bir gün anlarsınız.
Yaşamak isteyenin çalışacağı gerçeğine katılıyorum zaten. Kaçırdığım bir nokta mı var diye tekrar okudum ama demek istediğiniz bu sanırım.

Boşver. Onun gözünde biz IŞİD'ci terörist gerici, kapsalak insanlarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…