Dünya Erkekler gününüz kutlu olsun!

Kim kast ediliyor anlamadım. Yargı hükümetin elinde. Hükümet mi feminazi? Hayır, hatta kadını üreme aygıtı olarak gören elemanlar yönetiyor bizi. Sıradan vatandaş mı feminazi? Sanırım bu da genellemek oluyor. Kim bu feminaziler? Neredeler bilmiyorum ben. 3-5 sorunlu tiple karşılaşmışsınız gibi sadece.

Bundan ayrı olarak akılcı, rasyonel bireylerin halihazırda savunması gereken bir şeydir feminizm. Aksini söyleyenler başka bir dünyada yaşıyor.

🙂 👍

Balık baştan kokar deyimini kast etmiştim.
Anayasa üzerinde veya mahkemelerde hangi konularda bizden üstünsünüz örneğinizi bekliyorum.

Kim kast ediliyor anlamadım.
Senin gibi çakma eşitlik savunucularını, sosyal adalet savunucularını kastetmiş dostum anlaşılmayacak neyi var.

@495477 noldu gerçekleri garip mi buldunuz? Şaka gibi ama öyle. 2008'de ki kapatılma davasını açan kimdi? Nice nice dava. Bu ülkede ###'nin kontrol ettiği 2 dava vardı. Biri 28 Şubat davaları diğeri de Ergenekon.

Anayasa üzerinde hangi konularda bizden üstünsünüz örneğinizi bekliyorum.
Yahu kimse birbirinden üstün değil. Emojilerle dalga geçiyorum sadece, eğleniyorum.
Şu zamana kadar erkekler hakkında subjektif bir genellemede bulundunuz mu?
İllaki bulunmuşumdur. Aklından geçenlere dair örnek verirsen daha rahat iletişim kurabiliriz.

Yahu kimse birbirinden üstün değil. Emojilerle dalga geçiyorum sadece, eğleniyorum.

İllaki bulunmuşumdur. Aklından geçenlere dair örnek verirsen daha rahat iletişim kurabiliriz.
Yani erkekleri ötekileştirmeye yönelik bir söyleminiz varsa eşitlik idealiyle çelişmiş olursunuz.

Aynen görmemeye çalışmaya devam 👍🏽
Umarım yakınların böyle illet, pislik bir şeyle karşıya karşiya kalır derdim de, doğru olmaz. Sadece kadınların eşitliğini (!) savunmaya da, eğlenmeye de devam. Yakınından birinin basına bir şey geldi mi atabilecek misin o kahkahalarını bakalım. 2 ay evli kaldığin kadına senelerce nafaka vermek, iftira yüzünden hayatının kararması gibi. Sizle tartışmaya değmez ciddi söylüyorum, bu feministlerin hepsi kadın ilahlaştırıcılar, hiçbirinin ağzından erkeklerin mağdur olduğu bir konuya dair önerge duyamazsın, ya da dur. Google'a feminist yazınca eşitlik çıkıyor, pardon. Sen haklıydın. 😩

Yani erkekleri ötekileştirmeye yönelik bir söyleminiz varsa eşitlik idealiyle çelişmiş olursunuz.
Şöyle bir genelleme yapabilirim. Mesela Türk erkekleri genel olarak İslam kaynaklı daha rahat, daha eşitlikten uzak bir kültür ve inançla yoğurulduğundan bu konulara pek sıcak yaklaşamıyor. ''Kadın evde yemek yapacak, çocuk bakacak'' diyen tipleri görüyoruz. Kadınları bu şekilde eve kapatan İslam'dır. Yani evet; bütün bunlar erkeklerin suçu değil, inançların ve kültürlerin yön verdiği eşitlikten uzak davranış biçimleri. Hükümetler bunu doğru eğitimle şekillendirebilir, görülüyor ki gelmiş geçmiş her hükümet içinde bulunduğu bu durumdan memnun gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı