Dünya eskisi gibi olmayacak

onurlu sorular

Hectopat
Evet yanlış duymadınız dünya artık eskisi gibi olmaz. Rusya bu kadar yaptırım ile dünyadan soyutlandı resmen, bunun bize nasıl etkisi olacak çok merak ediyorum. Savaşı Rusya bile kazansa o zaferden bir hayır gelmeyeceği belli, resmen yeni dünya düzeni kuruluyor. Sizce dünya için ve bizim için ne gibi bir değişiklik olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünya da eskiden de savaş vardı. Hala daha var. İnsan doğasında barış olduğunu düşünmüyorum. Topyekün bir savaş çıkmadığı sürece yeni bir dünyayı beklemiyoruz. Rusya ilah falan değil. Ordu ile yönetim anlaşamıyor. Hazırlıksız ve isteksiz bir ordu var. Hala daha Sovyetlerin mirasını geliştirememiş bir ordu var. Resmen rastgele savaşan bir ordu var. Batının sessiz kalmasının sebebi 3. bir topyekün savaşı istememesi. Rusya da zaten batıdan korktuğu için Ukrayna'ya saldırdı. 1991'den sonra herkes Rus belasından kurtulmak için NATO'ya katıldı. Rusya'nın da işine gelmedi tabii. Etrafı daha fazla NATO ülkesi ile çevrildikçe Rusya da kudurdu haliyle.

Köşeye sıkışmış bir kedi nasıl saldırı pozisyonuna geçiyorsa bu durum Rusya için de geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı