Dünya geleceği hakkında kaygı

LOS3R

Femtopat
Katılım
1 Temmuz 2021
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konu başlığına gelirsek gelecek kaygım var evet ama benimki dünyanın yok olması hakkında. Yani ormanlar yanıyor salgınlar çıkıyor kutuplar eriyor kuraklık artıyor sular bitiyor gerçekten bundan çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?
 
İleride kutuplar hariç hepsine bir çözüm bulunur bence. Ama olası çözümler bizim hayatımızı da kökünden etkileyecek türden olur herhalde. Müdahale edebileceğin bir şey yok. Herkes kendi derdinden bu tür şeyleri es geçiyor zaten.
 
Dünyaya hiçbir şey olmayacak. Doğa bir şekilde yolunu bulmayı biliyor. Kendini iyileştirme konusunda mükemmel bir organizmaya sahibiz. Ancak İnsanlık için aynı şeyleri söyleyemem. Eğer ciddi bir "farkındalık" seviyesine ulaşamazsak bu Mavi Gezegendeki son 1000 yılımızı yaşıyoruz diyebiliriz.
 
Dünya'nın sonunu sen görmezsin merak etme. Ama elbet bu Dünya da yok olup gidecek. Bu sığır insanoğluna maksimum 1000 yıl veriyorum. İnsanlık elini attığı her şeyi çürütüp yok ediyor.
 
Karamsar olmak istemem, fakat dünyada kontrolsüz bir nüfus artışı var ve bu da kaynakların hızlıca tüketilmesine yol açıyor. Ayrıca bu şekilde bir on yıl daha dünya ilerlerse, bence daha farklı senaryolarla karşı karşıya kalacağız.
 

Geri
Yukarı