Dünyada büyük bir zombi salgını olsaydı ne yapardınız?

Senin dediğin the walking dead olmamis ben efsaneyim filmi olmuş ondada ölürsün zaten yapcak bisey yok son anların tadini çıkar
 
Bir patlama oldu ve insanlar zombiye dönüşmeye başladı. Çin'de oluşan bu patlama Türkiye dahil tüm ülkelere hızlı bir şekilde yayıldı. Zombiler çok zeki. Ayrıca bu virüs her mutasyona uğradığında daha fazla güçleniyor. Ve bir insan enfekte olduktan sonra geçmişte ki olayları ufakta olsa hatırlayabiliyor (ailesi ve bazı sevdikleri hariç). Ortam The Walking Dead havası. Siz bu durumda ne yaparsınız?

Eki Görüntüle 1120481

RTX 3090 sistem toplardım ucuzlar herhalde😃
 
Dead Island´ta yaptıklarımı yapardım. Sopa, kürek, balta, kılıç, çekiç vs. gibi şeyler. 🪓 Çünkü ABD´deki gibi geniş kişisel silahlanma yasalarımız yok. Eğer olsaydı Left 4´te yaptıklarımı yapardım ya da Killing Floor 2. 🔫
 
Kamyoneti yiyecekle doldurup (2 yıl yetecek konserve vs.) kırsalda etrafı telle çevrili kulübeme yerleşirim. Tellere elektrik veririm. Elektriğide spor bisikletini sürerek sağlarım. (Düzeneği yapabilmek için araştırmaya başlayayım)
O kadar elektrik üretebilmek için yüzlerce insanın pedal çevirmesi lazım :)
 
Kamyoneti yiyecekle doldurup (2 yıl yetecek konserve vs.) Kırsalda etrafı telle çevrili kulübeme yerleşirim. Tellere elektrik veririm. Elektriğide spor bisikletini sürerek sağlarım. (düzeneği yapabilmek için araştırmaya başlayayım)

TWD tecrübeme göre zombiler sadece kafaya verilen hasarla ölüyor o yöntem yürümez yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı