Zombi salgını başlasa ne yaparsınız?

The Walking Dead izleyenleri buraya alalım :) Zombi istilası başlasa ne yaparsınız iyi bir lider olabilir misin? Böyle bir beklentin var mı virüsün mutasyona uğraşması gibi?

Verin elime iki tane tüfek rambo gibi indireyim hepsini (!)

Bal gibi de olurum. Bence en güvenli yerler camiiler. Avlusuna çektiğin zaman dikenli tel barikat tahta falan. Tillahı da gelse zibidisi de gelse seni oradan çıkartamaz. 10 kişi olsan 3 kişi sınır güvenliği, 4 kişi 2-2 olacak şekilde yemek-erzak getirme, 1 kişi keşif, 1 kişi minareden bakar bir kişi de yönetir. Sayılar tabii ki de değişebilir. Yanıma tüfek alırım ama kullanmamaya dikkat ederim, yemekleri önce çabuk bozulandan geç bozulana doğru tüketirim. Herkese 1 öğün yemeği 3 öğün olarak yedirtirim. Yoldan bulduğum zombilerin çenesini kesip bulunduğum camiinin etrafına kazıkla bağlarım.

5f61d22d18c7731c30ec4a47.jpg

448

camlica-camisi-jpg-image.jpg

Bunlara dediklerimi yaptıktan sonra girebilen olursa zombi şekilde tüm Türkiye gelsin beni... Ihm para versin ya :D

Tank gibi zombiler gelirse ya da Dying Light'taki gece çıkanlar camiyi ele geçirirler herkes ölür en güzel ben direk nasaya gider erzak toplardım bayağı bir zaman ondan sonra uzaya çıkardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı