Dünyadaki bütün hayvanlarla konuşabilmek mi? Tüm dilleri bilmek mi?

Dünyadaki bütün hayvanlarla konuşabilmek mi yoksa tüm dilleri bilmek mi?

• Hayvanlarla konuşabilmek

Oy: 50 45,0%
  • Tüm dilleri bilmek

Oy: 61 55,0%

• Oy verenlerin toplamı
    111
Güzelce biliyorum demediğim İngilizce bilgim bile bana yetiyor. Bir zahmet başkaları da öğrensin.
Hayvanlar çok daha mantıklı geliyor. Tatlı dil ile yılanı deliğinden çıkarıp başkalarının deliğine sokabilirim diye düşünüyorum.

Hayvanların dili olduğunu sanmıyorum. Akraba olmayanlar birbirini anlıyor gibi gelmiyor bana. Akraba olanlar da bizim çocukken ana dilimizi öğrenmemiz gibi öğrenmişler gibi duruyorlar.

Tüm dilleri öğrenebilirsin ama hayvanlarla asla konuşamazsın o yüzden tabii ki hayvanlarla konuşabilmek.
Tüm dilleri öğrenemezsin.

Güzelce biliyorum demediğim İngilizce bilgim bile bana yetiyor. Bir zahmet başkaları da öğrensin.
Hayvanlar çok daha mantıklı geliyor. Tatlı dil ile yılanı deliğinden çıkarıp başkalarının deliğine sokabilirim diye düşünüyorum.

Tüm dilleri öğrenemezsin.

Öğrenebilirsin tüm dilleri olmasa bile çoğu dili öğrenebilirsin.

Öğrenebilirsin tüm dilleri olmasa bile çoğu dili öğrenebilirsin.
Çoğu lafını yarısından fazlası olarak düşünsek bile öğrenilemez. Çok fazla var. Ömür yetmez. Ömür yetse beyin yetmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı