Dünyanın En Güçlü Cep Telefonu

Amacım ne mi? Hocam benim o fiyata telefon alma lüksüm yok. Verebileceğim para maksimum 1300 TL(Sanal sınır). Bir telefon alacağım ve onu 5-7 sene artık Allah ne verdiyse kullanacağım. Ben de Amerika'dan almaya karar verdim çünkü bir elektronik aleti 2. el alırken ya da yurtdışından getirtip pasaporta kaydettirip satanlardan alınca kafamdaki kurt beni çok rahatsız ediyor. HTC One X almaya çalıştım yokmuş. Sonra SIII alacaktım firmware'ınde sıkıntı var siparişler geç gelir dediler, iptal ettik. Ben de araştırmaya devam ettim ve bu telefonu buldum. Baya da bir popüler olmuş bu telefon. Ciddi anlamda bunu Çin'den kendime getirtebilirdim, Çin'den mal alıp satan akrabalarım da var. O yüzden konuyu açmıştım. Şimdi Google Nexus sipariş ettim, fiyatı SIII'ün yarısı dediler, inşallah bu sefer bir sıkıntı çıkmaz da sonunda ben de 'Akıllı' bir telefon kullanmaya başlayabilirim. Böyle bir telefona Türkiye'de iş görecek Rom'lar atılabilir mi vs. anlatılırsa en azından sadece ben değil tüm internet gezginleri bunu öğrenir diye umuyorum.
Amacım buydu.
Saygılarımla.
Not: Galaxy Nexus getirttim. Kimse için telefon getirtemem. Lütfen özel mesajdan telefon getirtmekle ilgili soru sormayınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne oldu, sonunda bu telefon Türkiye'ye geldi mi? Çin'de böyle dünya devi markaların ürünlerine kafa tutan ve fiyat bakımından da makul olan çok ürün üretiliyor aslında ama büyük firmalar pazarı kendi aralarında paylaştıkları için alternatif oluşturabilecek markalar pazarda kendilerine yer bulamıyorlar.Aslında daha fazla insan daha yeni teknolojili ürünleri kullanma şansı yakalayabilir bu sayede ama ne yazık ki mümkün olmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı