Kişisel sıralamamı yapacak olsaydım:
1) Red Dead Redemption 2:
Hikayesi benim için gerçekten anlamlı ve acıklıydı. Ayrıca oyunun mekanikleri, açık dünyası tamamen istediğim gibiydi. Benim için özel olan yapımların başında geliyor.
2) Assassin's Creed Ezio Üçlemesi:
Tek oyun değil 3 oyun olduklarını biliyorum ama 3ünü de peş peşe oynadığım için ve hayatımda çok farklı dönemlerde oynadığım için benim adıma her zaman özel bir oyun serisi olarak kalacaktır.
3) Minecraft:
İlk sürümlerinden beri takip ettiğim ve hayatımın her döneminde bir şekil kendimi oynarken bulduğum oyundur kendisi. Gerek multiplayer olsun, gerek hayatta kalma modları olsun gerekse modlu sunucularla arkadaşlarla oynaması olsun gerçekten keyifliydi.
4) Witcher 3 Wild Hunt:
Aksiyon rol yapma oyunlarında benim için çıtayı belirleyen oyun oldu. Geralt ile atıldığımız sayısız kontratla birlikte 350 saatimi New game Plus yapmadan gömdüğüm oyundur.
5) Telltale Games The Walking Dead
Tüm sezonları dahil edersem benim için en özel oyun serilerinden birisi haline gelir. Zombi kıyameti teması, üzücü ayrılıklar ve genel olarak mutsuz sonlar beni kendisine bağlamıştı.
6) Cyberpunk 2077
Yakın dönemde oynayıp bitirdiğim ve hem DLC'si ile hemde ana hikayesiyle birlikte vay be dedirttiren bir yapım oldu. Listeme alma sebebimse normalde cyberpunk temasını ve oyunun kendisini hiç sevmemem olmasıydı. Soğuk ve negatif hislerle başladığım bu oyunun sonlarında üzecek kadar bağlaması gayet güzeldi.