Dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'tür (!)

Karışık diye eleştiren ben değildim. Oyun kötü değil zaten 2015 için iyi ama şimdiye geldiğimizde mekaniklerin ne kadar eskidiğini anlıyorsun hikayesi falan güzel sıkıntı yok. Sıkıntı oyunun her şeyi mükemmelmiş, kusursuzmuş gibi abartılması, abartılan bir şeye de "balon" denir.

Ben de aldım indirim döneminde. İnşallah en yakın zamanda bilgisayar alıp oynayabilir.
Ama genede en iyi oyun bana göre Black Ops 1'dir.

Balon diyenlerin bilgisayarı kaldırmıyordur. Bir oyuna balon denme hakkı olmamalı bence, eleştiri yapılarak balon gibi gösterilmeli.

Oyunda bir insan mı hiçbir şeye hakkımız yok ülkede zaten, BALLON?

Çöp veya balon değil bence, gerçekten harika bir oyun. Ama "bence". Evet abartıldığı yönleri var ve dünyanın en iyi oyunu da değil. Büyük eksileri de var. Ama türünün en iyi örneklerinden biri olduğu kesin.

Öncelikle witcher 2015 yapımı bir açık dünya rpg oyunu bazıları rdr2 ve last of us 2 ile karşılaştırmış fakat rdr 2 2018 last of us 2020 yapımı oyunlar oynanış hikaye ve kalite ultra ayarlarda grafik açısından 2015 ten önce yapılan bütün oyunlardan çok daha iyi sorunun özü şu zamana kadar yapılan en iyi oyun olmasada 2015 e kadar yapılan en iyi açık dünya oyunu denebilir aşırı derecede ayrıntıya kaçabilen bir oyun bir zaman sonra kendini tekrar ediyor ama bu 100 saat falan sonra
Benim için TLOU2 > RDR2 > Witcher 3.
dostum rdr2 2018 last of us 2020 yapımı oyun witcher 2015 de çıktı çıkış zamanına göre en iyi oyun yoksa rdr2 daha iyi şu anda
Hareket mekanikleri dışında beğendiğim bir oyun, hele zıplama animasyonundan nefret ediyorum.
Koskoca geralt golemlerle ruhlarla kurtadamlarla antil kuntil yaratıkları doğruyor 2.kat kadar mesafeden düşünce ölüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…