Dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'tür (!)

Fazlasıyla.
Ayrıca kaç gündür anlama kıtlığı mı var diye soruyorsunuz. Allah aşkına tekrar okusanıza ben nerede sizin cümlelerinize değerli veya değersiz demişim? Zamanıma değerli dedim ben.

Aynen, özür dilerim, //sizin o zerre anlamı olmayan cümlelerinizi//anlamadığım için.

Zerre anlamı olmayanla değersiz pek farklı değil gibi ama haklısınız. O zaman şöyle diyeyim anlamadığınız cümlelerin zerre anlamı olup olmadığını nasıl anladınız?

Grafikleri etkileyici, ses efektleri hoş, senaryo fena değil ve bir serinin son oyunu olmakla, oldukça başarılı bir yapım, bu kadar.

Ne Witcher 3 imiş be kardeşim. Kusura bakmayın, alınmayın da bu kadar mı boşsunuz? Yani her şey bitti sizin için bu mu kaldı? Ya da yaşınız falan mı 10? Seviyorsanız oynayın sevmiyorsanız oynamayın, geçin. Bu hayat böyle geçmez, harbi söylüyorum manyak olursunuz. Yıl 2021 hani 2015 oyunuyla uğraşmayın yeni oyunlar çıktı onları konuşun salın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…