Dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'tür (!)

Uzun sürer sadece. En basit şekilde hasar almadan gitmeyi söyledim. Bu arada vampirlere yerden atmak dışında diğer hiçbir canavara quen dışında büyü kullanmadım

Hikaye güzel aslında, ama anlatım tarzı pek iyi değil.

Oyunun yarısı şöyle geçiyor "kül rengi saçlı genç bir kız var, o tarz birisini gördün mü?"

DLC'lerin hikayesi de hikaye anlatım tarzları da daha iyi, özellikle ara sahneleri o kadar ilginç ki kendimi farklı bir oyun oynuyormuş gibi hissettim. Geralt ile oyunu birinci şahıs kamera açısından görmek falan...

@Hellblazer Aku oyunun DLC'lerini daha çok seviyor, ben de öyleyim sanırım.

Katılıyorum. DLC'ler çok iyiydi. Witcher 4 diye çıkabilirdi.

Oyunun zorluğu ile şikayet duyduğum bayağı bir kişi var. Tek ciddiye aldığım cümle zorluğu oldu çünkü bu kısmen doğru. Belirli bölgelerde kendi levelinizden çok üstün canavarlarla karşılaşabiliyorsunuz. Oyun kolay ama hazırlıksız dolaşırsanız cehenneme dönebilir oyun zevkiniz. Kimisi onu bile yapmaya üşeniyor da... Daha sonra sinir olup oyunu kötülüyorlar. Bunun da Kinaye olduğuna sevindim açıkçası.

Belirli bölgelerde kendi levelinizden çok üstün canavarlarla karşılaşabiliyorsunuz. Oyun kolay ama hazırlıksız dolaşırsanız cehenneme dönebilir oyun zevkiniz.
Benim dönmüyor, golem gibi canı yüksek dayanıklı bir yaratık değilse ve canını yenilemiyorsa kesiyorum genelde. O kadar kolay yani oyun

Düzenledim şimdi konuyu, ironi olduğu daha da belli olsun diye. Zorluk kısmı konusunda size kısmen katılıyorum, çünkü W3'de yağ ve iksirler ilk 2 oyun kadar gerekli değil. İşaretlerle çok kolay kesiliyor canavarlar ama 1 ve 2 de çok gerekliler yağ ve iksirler.
@Hellblazer Aku oyunun DLC'lerini daha çok seviyor, ben de öyleyim sanırım.
Evet, çoğu eksiği kapatıp yeni mutasyonlarla biraz da olsa combatı çeşitlendiriyor. Rün ustası da iyi bir çeşitlilik katıyor. Hikaye olarakta ana oyundan daha iyiler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…