Dünyanın en zor oyunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçma bir soru olacak ama Murat YouTube' dan aylık ne kadar para alıyor ? Benim üstüme vazife değil ama yaklaşık 500.000 abonesi olan birisinin ne kadar kazandığını merak ediyorum.

Bir kaç yerde paylaşmıştım fakat artık dillendirmek istemiyorum. Oturduğu yerden para kazanacak biri için fazla kazanıyor diyebilirim ama :)

Yukarıdaki oyun videolarının kanalının sahibinden bahsediyorum.

Gerçi bot kullanıyormuş yeni öğrendim ok.

Yani sadece komik değil, saygılı değil, küfürbaz ve çok takipçisi var ona şaşırdım.

Hatta bu tarz kanalların da böyle çoluk çocuk kitlesi vardır, her yere saldırı yaparlar klavye delikanlıları. :D

Hatta Technopat kanalına bile saldırmışlarıdı bir ara bir tane kanalın kitlesi.

@mevsres

Kardeşim Murat yakın arkadaşım olduğu için sana net bir şekilde söyleyebilirim. Murat Bot kullanmıyor. Çoğu kişi inanmakta güçlük çekse de yapacak bir şey yok. Dediğin gibi küfürbaz. Fakat saygı konusunda dediğine katılmıyorum. Takip ettin mi bilmiyorum. Senin gibi Oğuz Sasi denen bir Youtube oyun kanalı aynı şekilde MuratAbiGF kanalına bot dedi. Videolar çekti. Hakaretler etti. Murat hiç sesini çıkarmadı. Çünkü karşısındaki kişi ondan yaşça büyüktü saygısını ortaya koydu. En sonunda canına tak etti bir video çekti. Orada tüm içini döktü fakat asla küfür etmedi. Çünkü o sinirlendiği zaman, küfür ederek eğleniyor. Hayranları da bunu bildiği için seviyor ve bu kadar takipçisi var. Ayrıca o dediğin çoluk çocuk kitlesi her kanalda var. Çünkü hangi yaşın neyi izlediğini bileyorsun. Hatta senin kanalında bile olabilir :)

Çocuk kitlesi sadece youtuberlerde değil, normal oyunlarda da var. Buna yapacak bir şey yok. Her şekilde böyle olmak zorunda. Ve muratı bende severim. Radyoda bir röportaj yapmıştı. 2000 TL veya dolar alıyor fakat %25 vergi olarak devlete gidiyor. 1500 tl'ye tekabül ediyor sanırım.Bu arada reklamlardan kazanıyorlar parayı. Başka şekilde kazanma şansları yok. Bilmeyenler için söylemiş olayım...

Son düzenleme:
@mevsres

Kardeşim Murat yakın arkadaşım olduğu için sana net bir şekilde söyleyebilirim. Murat Bot kullanmıyor. Çoğu kişi inanmakta güçlük çekse de yapacak bir şey yok. Dediğin gibi küfürbaz. Fakat saygı konusunda dediğine katılmıyorum. Takip ettin mi bilmiyorum. Senin gibi Oğuz Sasi denen bir Youtube oyun kanalı aynı şekilde MuratAbiGF kanalına bot dedi. Videolar çekti. Hakaretler etti. Murat hiç sesini çıkarmadı. Çünkü karşısındaki kişi ondan yaşça büyüktü saygısını ortaya koydu. En sonunda canına tak etti bir video çekti. Orada tüm içini döktü fakat asla küfür etmedi. Çünkü o sinirlendiği zaman, küfür ederek eğleniyor. Hayranları da bunu bildiği için seviyor ve bu kadar takipçisi var. Ayrıca o dediğin çoluk çocuk kitlesi her kanalda var. Çünkü hangi yaşın neyi izlediğini bileyorsun. Hatta senin kanalında bile olabilir :)

Valla bot kullanıyor demiyorum ama Socialblade' den baktım da 15 Şubat 2014 tarihinde kanalına 0 kişi abone olurken, ertesi gün 12.44K kişi abone olmuş. Bana pek mantıklı gelmedi ama.

MuratAbiGF Monthly YouTube Statistics - Socialblade YouTube Stats

Aşağıdan grafiklere bakın.

Valla bot kullanıyor demiyorum ama Socialblade' den baktım da 15 Şubat 2014 tarihinde kanalına 0 kişi abone olurken, ertesi gün 12.44K kişi abone olmuş. Bana pek mantıklı gelmedi ama.

MuratAbiGF Monthly YouTube Statistics - Socialblade YouTube Stats

Aşağıdan grafiklere bakın.

Açıkçası bende emin değilim. Murat'a sormam lazım. Fakat Social Blade pek güvenemiyorum. Orada kazandığı gösterilen para değeri ile Murat zengin olmuştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı