Dünyanın Üremeyi Kesmesi Lazım

Makaleler
1
Daha fazla  
Acilen kesilmesi lazım. Dünya kaynakları yetmiyor artık, bu belli, yani düşünsenize Kasımın ortasındayız, havalar şaştı iyice, soğuk mu sıcak mı belli değil? Dünya uzun yaşamaz böyle giderse. 9 milyar insanın yaydığı ısı bile atmosferi 0,5 derece ısıtabilir bence. Ülkemizde bile çalışacak alan kalmıyor, insanlar doğru düzgün beslenemiyor, talep yüzünden, organik olmayan saçma sapan şeyler yiyoruz. Soruyorum; neden üremekte ısrar ediyoruz? 100-200 yıl içinde çöl olacak dünyaya neden insan getirmek istiyoruz. La bi gelenler doğru düzgün yaşasın, insan yetmezse üre, hali hazırda insanlar adam gibi yaşamıyor ki. Bir avrupa ülkeleri dışında, asyada bir kaç ülke dışında adam gibi emeğini alan ülke insanı yok, nenden ürüyoruz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanların çocuk sahibi olabilme hayalini düşün. Çocuk sahibi olduklarında hayatlarının o an ne kadar mutlu olduğunu düşün. Dünya verimsiz hale geliyor yada küçülüyor vs. kim düşünür ? Gidip de 10 tane çocuk yaparsa o abartı olur işte.
Yetimhanelerde o kadar güzel çocuklar var ki iyi bir aile terbiyesi ve sevgisi görünce başarılı olabilecek, ben şahsen çocuk yapmayı düşünmüyorum.
Ben size sorayım. Bunu engelleyecek buluşlar yapmak varken kolaya kaçıp üremeyi bırakmak mı çözüm? Çalışmak yerine insanların çocuğu olmasını engellemek mi çözüm?
Aslında geçici olarak bir çözüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kötü ihtimal bir sınırlama gelmeli. On çocuk yapanlar var ya, insaf. Sınırlama getirmek en iyisi.

Bence üremek sonuna kadar hakkımız.

Bizler daha çok yeni gezegenler keşfedip, oralara yerleşmeye bakmalıyız.

Bu Dünya bizi kaldıramıyorsa, başka dünyalara yönelmeliyiz...
Mesela yeni gezegene taşınsalar sizce bizleri alırlar mı veya başka milleti? Adamlar ilk baş kendi vatandaşlarını kurtarmaya bakar. Bizde onları izleriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı