Türk erkek kuaförlerinin kötü kesmesi gerçeği

Tabii ki her işte olduğu gibi berberlikte de her berberin yeteneği çok yüksek olmayabilir. Fotoğraftan gösterdiğinizin aynısını yapması zaten çok zor. Ancak ilk defa gidiyorsanız istediğiniz gibi kesememesi de çok olası. O yüzden sık berber değiştirmek iyi bir şey değil. Ben yaklaşık 12 yıldır falan aynı berbere gidiyorum. Artık tarif bile etmiyorum ve gayet güzel kesiyor.

Fotoğraf biraz abartı zaten o saçın aynısını yapsa bile yüz şekli oturmayabilir işinin ehli uğraşan erkek kuaförleri var bana birkaç defa denk geldi ama erkek kuaförleri kısa saçları güzel kesiyor uzun saçlarda sorun yaşanabiliyor.

Klasik bir mahalle berberine giderseniz böyle olur zaten. Ben de genelleme yapayım o zaman sizin gibiler 3-5 TL daha az vermek için mahalle berberine gidiyor kestirdikten sonra eyvallah deyip burada da milleti kötülüyorsunuz seni zorla o adama götüren yok zaten boş konu.

Klasik bir mahalle berberine giderseniz böyle olur zaten. Ben de genelleme yapayım o zaman sizin gibiler 3-5 TL daha az vermek için mahalle berberine gidiyor kestirdikten sonra eyvallah deyip burada da milleti kötülüyorsunuz seni zorla o adama götüren yok zaten boş konu.

Mahalle berberine gittiğimi nereden duydunuz nereden düşündünüz gittiğim berberlerin adreslerini sana atabilirim.
Bizim gibiler 40-45 TL para verip istediği saçı elde edemiyor ahbap (en son gittiğimde fiyatlar buydu)
Bende zaten zorla o adama adamlara gitmiyorum sadece bir anımı paylaşıp düşünceme katılıyor musunuz diyorum.
Boş konuysa konudan çıkabilirsiniz 😀

Kendilerini geliştirme gereği duymadıklarını gösteriyor bu durum. Ben sosyal fobik olduğum için hiç saçıma şekil verdirmedim bu zamana kadar, dikkat çekmesin diye. (gerçi sosyal fobisi olan biri bunun tarifini de veremez berbere :D) O yüzden iyi mi kesiyorlar, kötü mü kesiyorlar hiç farketmiyorum. Kısa da yakıştığı için fazla sorgulamıyorum.

Bende önceden kestirdiğim bir berber vardı sürekli aynı tıraşı yapardı. Abi yanları al üstü kalsın desemde her yeri 3 numara kafasında kesiyordu en sonunda değiştirdim. Ondan sonra başka berbere denk geldim. İkisi de aynı mahallede ama sonradan denk geldiğim berber harbiden işini hakkıyla yaptığını fark ettim.

Ben memnunum güzel kesiyorlar yani. Burada arkasından konuşmak yerine berbere söyle abi burası istediğim gibi olmadı, o düzeltir zaten🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı