Monitör dahil değil.
Kasa konusunda ben ucuz 90 TL lik bir USB 3.0 oyuncu kasası aldım siz istediginizi alabilirsiniz benim aldıgım:
Konu hakkında bilgili degilim sadece yazmak istedim eğer bir yanlış bir eksik var ise lütfen söyleyin hemen düzeltelim. Teşekkürler.
- League of legends
- S4 league
- Metin 2
- CS-GO
- Darkorbit
- Rappelz
- GTA 5
- Işlemci: AMD Athlon II x4 860k bu işlemcinin overclock özelliği mevcuttur bu yüzden tercih ettim.
- Ekran Kartı: Asus R7 240 4 GB 128 bit DDR3 OC aynı şekilde bu ekran kartınada hız aşırtma yaparak FPS'yi büyük ölçüde artırıyorsunuz.
- Anakart:Asus A68HM-K AMD A68H 2400Mhz (OC)DDR3 mATX anakart bu anakart her türlü hız aşırtmaya uygundur ekran kartına ve işlemciye hız aşırtma yapabilirsiniz
- RAM Bellek: Hi-level DDR3 4 GB soğutuculu RAM. Ben 4 GB dedim ancak bu RAM tek RAM oldugu için isteğe bağlı 2.sini alıp 8 GB yapabilirsiniz.
- HDD: Öncelikle HDD'lerden anlamıyorum ben ancak baktım 7200 RPM 64 mb önbellek var iyi gibi geldi ekledim. Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB ön bellek 3,5" SATA III disk
- Güç Zımbırtısı: Aerocool 400W VX serisi
Kasa konusunda ben ucuz 90 TL lik bir USB 3.0 oyuncu kasası aldım siz istediginizi alabilirsiniz benim aldıgım:
- Dark Argon USB 3.0 ATX siyah oyuncu kasası
Konu hakkında bilgili degilim sadece yazmak istedim eğer bir yanlış bir eksik var ise lütfen söyleyin hemen düzeltelim. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: