Düşük bütçeli bilgisayar önerisi

Temiz bir apu sistem iş görür arkadaşlar. Yaşlı başlı adam oyun oynayacak değil ya. Sadece torunları arada bir ufak tefek oyunlar oynayıp bırakır.

Hocam arkadaşın söylediği oyunlar işlemci odaklı olduğu için gpu pek bir işe yaramıyor o oyunlarda. İyi işlemci ve idare eder bir ekran kartı yeterli olacaktır.
Hocam ama amaç zaten oyun oynamak değil torun torba gelince oyalansın olduğu için bu cihazlar fazlasıyla is görür.

Google Facebook demiş abi arkadaş ucuz yollu demiş :)
20K bütçesi bi kenera hakikaten 7K'sı olsaydı bile 2.el Asus, Gigabyte, Kingston gibi parçaları toplayıp alması daha mantıklı olurdu yani. Çünkü bu Izoly, Turbox gibi cihazlar hemen bozulup gidiyorlar veya durmadan baş ağrıtıyorlar.
Özellikle SSD ve anakartları garanti sorun çıkarıyor.

Hocam masaüstü demişsiniz ama bence laptop daha mantıklı. Elektrik kesintisi vs durumunda pilden kullanır. kablo derdi olmaz. Nine "bu be ya her yer kablo" demez. O yüzden ben laptop öneriyorum. Sadece ekran küçük gelebilir ama şu an hali hazırda bir sistem varsa da harici monitor bağlayarak kullanılabilir. Is biraz bütçe işi

20K bütçesi bi kenera hakikaten 7K'sı olsaydı bile 2.el Asus, Gigabyte, Kingston gibi parçaları toplayıp alması daha mantıklı olurdu yani. Çünkü bu Izoly, Turbox gibi cihazlar hemen bozulup gidiyorlar veya durmadan baş ağrıtıyorlar.
O markalarda garanti zaten sadece kağıt parçasından ibaret alan adam garanti var sansın diye koyuyorlar.

hadi ya elimizde kalacak heralde benim ki de:)

Hocam masaüstü demişsiniz ama bence laptop daha mantıklı. Elektrik kesintisi vs durumunda pilden kullanır. kablo derdi olmaz. Nine "bu be ya her yer kablo" demez. O yüzden ben laptop öneriyorum. Sadece ekran küçük gelebilir ama şu an hali hazırda bir sistem varsa da harici monitor bağlayarak kullanılabilir. Is biraz bütçe işi
Bana kalsa ben de dizüstü bilgisayardan yanayım, ama babam masaüstü olmasını istiyor. Artık ekran boyutundan mı, yoksa başka bir sebepten mi bilmiyorum.

hadi ya elimizde kalacak heralde benim ki de:)
Almışsınız zaten, yapacak çok şey yok. "İleride güncellerim, geliştiririm." gibi düşünceniz varsa bozulmadan satsanız iyi olur ama pek dert etmiyorsanız bozulana kadar kullanın.
Bir sorun yaşarsanız tabi konu açarsınız ve yardımcı oluruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı