Düşük CPU, GPU Kullanımı ve Düşük FPS

Veunex12

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2017
Mesajlar
601
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Görmüş olduğunuz gibi işlemci ve ekran kartı kullanımları epey az ve bu da FPS'te düşüklüğe yol açıyor. Sebebi nedir, nasıl çözebilirim?

csgo_2021_03_17_18_40_47_057.png
 
Athlon II X4 740 O.C 3.8GHz
8 GB RAM.
MSI 1050 Ti.
500W FSP PSU.

İşlemcim ekran kartına darboğaz yapıyor onu biliyorum fakat o.c ile sorunu bir nebze çözdüm yine de bu CPU kullanımını düşürmüyordu. Bir şeyler oldu CPU kullanımı düştü psudandır diye düşündüm PSU bozuktu zaten 500W FSP PSU aldım sonuç gene aynı. Sadece CS:GO'da değil diğer oyunlarda da CPU kullanımı %66'ın üstüne çıkmıyor. Masaüstünde internet tarayıcısı açarken %100 oluyor ama ne hikmetse.
Termal macunu yeni değiştirdim işlemci sıcaklığı eğer ısı sensörüm bozulmadıysa böyle eski bir işlemci için çok güzel 65 64 dereceleri görüyor. Ekran kartı ise kendini kullanamadığı için zaten 57'yi geçemiyor.
Her şeyi denedim BIOS ayarlarını sıfırladım o. Csiz kullandım değerleri gözden geçirdim hala işlemci kullanımı %60'larda

Ekran kartı nasıl kendini kullanamıyor anlamadım açıklar mısınız?
 
Öncelikle Custom map kurduğunuzda sv kırmızı olması normal işlemci oyunu olduğu için işlemciniz yetersiz kalıyor CS serverlerine girdiğinizde çözüm olarak şu linki bir deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı