Şimdi birkaç seçenek var ben olsam tüm parçaları sıfır işlemci ve ekran kartını ikinci el alarak bir sistem dizerdim fakat ileride upgrade ederim şu an idare etse yeter mottosuyla çıkarsanız R5 5600GLI bir sistem alıp ileride ekran kartı takabilirsiniz ya da hem ekran kartı hem de işlemcisi dengeli çok yüksek performans beklemeyeceginiz çok uzun yıllar götürmeyecek ama anlık olarak ve 1-2 yıl boyunca sıkıntı yaşamadan oynayacağınız bir hazır sistem alabilirsiniz bana soracak olursanız para akışınız varsa 2. seçenek yoksa 1. seçenek en mantıklısı olur ben yine de sizin için hazır sistem bakacağım.
valorant zaten çok hafif bir oyun fortnite de öyle fazla istemiyor o bazda bulabilirsinizArkadaşlar merhaba. Şu anki piyasada Fortnite ve Valorant'ı kasmadan oynatabilecek 13000-14000 TL bazında bir sistem var mıdır eğer bu fiyata yoksa en düşük kaça bulabilirim?
Valorant zaten çok hafif bir oyun Fortnite de öyle fazla istemiyor o bazda bulabilirsiniz.
Dediğim gibi bütçem çok yüksek değil şu an sadece seçenekleri değerlendiriyorum ancak bulamıyorum aylar önce 13 14K ya 3050'li Ryzen 5 5600'lü sistem bulmuştum o da zam yemiş ne yapacağım bilmiyorum.
GeForce NOW kullanmak gerçekten kötü.
Hocam bütçeyi ne kadar aşabilirsiniz?
Peşin ödeyemeyeceğim ve vade farksız taksitli aradığım için aşırı aşamam şu anlık bakıyorum dediğim gibi aklınızda ne var? 20k falan sa zaten o sistemlere baktım bütçemi aşıyor.
hocam 3-4k daha koyun tam toplayınDediğim gibi bütçem çok yüksek değil şu an sadece seçenekleri değerlendiriyorum ancak bulamıyorum aylar önce 13 14K ya 3050'li Ryzen 5 5600'lü sistem bulmuştum o da zam yemiş ne yapacağım bilmiyorum.
GeForce NOW kullanmak gerçekten kötü.
Hocam 3-4K daha koyun tam toplayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.