caglar_universal
Centipat
Termal macun yenilediniz mi hiç peki? Çünkü boşta iken 70 derece kritik anlamda çok.Şuanki işlemcim zaten boşta şuan 70 derece bi terslik var.
Termal macun yenilediniz mi hiç peki? Çünkü boşta iken 70 derece kritik anlamda çok.Şuanki işlemcim zaten boşta şuan 70 derece bi terslik var.
3 ay önce yeniledimTermal macun yenilediniz mi hiç peki? Çünkü boşta iken 70 derece kritik anlamda çok.
Hangi marka ve model termal macun kullandınız?3 ay önce yeniledim
Hangi marka ve model termal macun kullandınız?
30TL'lik macunla maksimum performans mı beklediniz? Hele hele birde sunucu işlemcisi olan Xeon bir işlemci ile.. Kaliteli birşey sürün onun için de ayrı bir konu açın onu sürün sorununuz çözülecektir.30 TL'ye almıstım bir ara
Xeon 3450 takıcam yakında30TL'lik macunla maksimum performans mı beklediniz? Hele hele birde sunucu işlemcisi olan Xeon bir işlemci ile.. Kaliteli birşey sürün onun için de ayrı bir konu açın onu sürün sorununuz çözülecektir.
Sürebilirsiniz.
Sürebilirsiniz.
Çıkmaz.Anakartim Gigabyte H55MS2 LGA 1156 Xeon 3450 ile uyumlu ama bir sıkıntı çıkmaz değil mi çalıştırır 3430'u calistirdida.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.