Düşük GPU kullanımı ve Ekran Kartı Besleme

Yuzuksuzfrodo

Decapat
Merhaba öncelikle. Benim sorunum şu; oyundayken CPU 50, 80, 70 ama YOU 30, 40'lar da geziyor. Sebebi nedir? RAM'ler full çekiyor, ondan olabilir mi? Arada droplar oluyor. Bir sorunum bu diğer sorunum eğer işlemcim besleyemiyorsa ekran kartını bir tık ufaltmak FPS'lerde artış yaşatır mı ve mantıklı mı?

Öncelik le başta güç önemli eğer PSU dan yeterli güç gelmezse gpu CPU tam verim vermez eğer güçlü bir PSU varsa o zaman işlemci den sıkıntı olur gereksiz işlem yapan uygulamalar işlemciyi yorar tâbi bu işlemciden işlemciye değişir şimdi sistem özellikleri yok yazılmamış

Öncelik le başta güç önemli eğer PSU dan yeterli güç gelmezse gpu CPU tam verim vermez eğer güçlü bir PSU varsa o zaman işlemci den sıkıntı olur gereksiz işlem yapan uygulamalar işlemciyi yorar tâbi bu işlemciden işlemciye değişir şimdi sistem özellikleri yok yazılmamış
Psu 550w ekran kartı 1050ti işlemci amd a10 7870k ram 8 gb ddr3 ramler oyunda full çekiyor acaba ondan mı dedim CPU kullanımı 60 80 arası 90 çok nadir olduğu zamanlarda render yapılacak zamanlarda oluyor
Sisteminizi belirtir misiniz?
Alt kısımda belirttim cevap olarak

Update demek istemiş arkadaş herhalde.

Evet Update açık.
Bugün MSI Afterburner ile PUBG Ultra ayarlarda baktım durum bu format atıp güncel driver kurdum sanırım düzeldi bazı yerlerde GPU kullanımı 50 30 oluyor ama geneli 90 99 falan geri kalanına bakın sanırım tek lâzım şey RAM ve fan kasada sadece 1 fan var extradan.

20190501_131431.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı